2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851847 بازدید | 9713 پست
بچه ها دختر عمه من تکنسین اتاق عمله اونم گفت اگه تا دو.ماه غضروفا خوب بمونه یعنی گرفته دیگه اب نمیشه یا پس نمیزنه ، من الان بینیمو 13 هفتس عمل کردم پیوند شدم ولی رو بینیم صاف ویکدسته ، خیالم راحت شد که اتفاقی برای بینیم نمیوفته
بانو منیر عزیز اگه تا قبل دوماه پس بزنه یا به قولی آب بشه انوقت باید چیکار کرد باید دوباره پیوند زد؟؟من اصلا نمیخوام کارم دوباره به عمل بعدیش برسه میشه شما که عمل پیوند انجام دادی راهنمایی کنی ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Almin من از منافی پرسیدم گفت بدن چیزیو ک تا 2 ماه قبول کنه تااخر عمرقبول میکنه و اگه غضروف درست برداشته شه و موقع برداشتن له نشه و درست پیوند شه جذب نمیشه و چون از بدن خود فرد غضروف گرفته میشه مشکلی پیش نمیاد تااینکه بخوان از غضروف مصنوعی استفاده کنن
نازنین 1
ولی درکل جذب شدن یا نشدن غضروف بستگی ب کار جراح داره.مثلا مامان عسل دوبار بادکتر خودش پیوند غضروف از دنده انجام داد ولی هربار بعد از 2 ماه جذب شد و بینیش مثه اولش شد. ولی اخرین بار ک با بشارتی عمل کرد پیونداش جذب نشدن الان یکی دوسال از پیوندش میگذره ولی بینیش هیچ تغییری نکرده
نازنین 1
پیوند غضروف کار هرکسی نیست . من هفته گذشته مطب منافی خانمی دیدم که 8 بار عمل کرده بود و 7 بار پیوند انجام داده بود که جذب شده بودن . از این 7 مرتبه 2 بار بعد از عمل اول با دکتر خودش که دکتر محمدی بود بعد 2 مرتبه با فرزام و 3 مرتبه با حافظی . دیگه این دفعه امده بود پیش منافی . منافی هم ازش امضاء گرفت بابت عمل
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
همون خانم بهم گفت منافی بهش گفته پیوند تکنیکی داره که کار هر کسی نیست
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
Alminشما خیلی حساسیت نشون دادی ؟ میشه عکس بینیت بزاری البته اگه دوست داری
اقا almin اگه تونستی یه عکس از تمام رخ و نیمرخت بزار درمورد جذب شدن قضروف تا اونجای که من میدونم اگه اولشم هیچ مشگلی پیش نیاد بعده 10 سال میگن جذب میشه اما باز این چیزا منو از عمل منصرف نمیکنه من به اقای منافی عتماد کامل دارم
دوستان میدونم موضوع تزریق چربی به صورت به این تاپیک مربوط نمیشه ولی چون دیدم دوستان خیلی در مورد دکتر منافی اینجا صحبت کردن خواستم بپرسم تزریق چربی ایشون چطوره؟ چون مطمئنا برای اونایی که بینیشون فقط کمی ایراد داره تزریق چربی به صورتشون اگه چهرشون لاغر باشه هم کمکشون میکنه. تو تاپیک تزریق چربی پرسیدم فعلا کسی جوابمو نداده. عسل 44 جان امیدوارم دکتر منافی بپذیر شمارو. چون نمیدونم مشکلتون چیه فقط پیشنهاد میدم. یه تماسی با منشیشون دوباره بگیرید شاید قبولتون کردن.
هزارتا ایراد خسته ام
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

عسل 44 اینکه میگی خسته ی درکت میکنم منم افسرده افسردم اینکه منافی بهت گفته نیا چند دلیل داره یا گفتی فانتزی میخوای یا از خودت زیادی تز دادی یا اینکه وسواس هستی هر چی هست مشکل تویه صحبت کردنت بوده فکر میکنم منافی از پسه هر بینی تاهالا بر امده مگه بینی شما چی هست که نتونه امیدوار باش