2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851844 بازدید | 9713 پست
عسل 44 بزرگترین مشکل قبل از بینیت نا امیدیته همه بچه هایی که تو این تاپیک هستن یه اشتباه کردن اونم انتخاب دکتر اولشون بوده در مورد بینیت من نمیدونم مشکلش چیه ولی اینکه منافی قبول نکرده منم مثل آرمان فکر میکنم مشکل از صحبت کردنت بوده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلاااااااااام مونیکا نه دیگه فعلا با اوضاع دکترای ایران نه ... من باید از همون اول اصلا عمل نمی کردم اما این دکترا پول دوست نمی گن عمل کنی بعدش ممکنه چیا پیش بیاد ... فعلا هم سر کار می رم هم دارم ارشد می خونم .... دماغم خدایی خیلی ضایعه اما اعتماد به نفسو بردم رو هزار یعنی خدایی چاره ای نداشتم .... کم ترین جیزی که دیگه برام اهمیت داره این روزا آدما هستن ..... راستی مونیکا بچه های قدیمی چه خبر ؛ دکتر جدید و مطب گردیو و ...
خوبه چون عمل مجددم دوباره ریسک خودش رو داره از بچه های قدیمی خبر ندارم دیگه نمیان چند وقت یه بار بعضیاشون میان یه پست میزارن دوباره میرن دکتر جدیدم فعلا خبری نیست بازم بیشتر دوستان نظرشون رو منافی و کلانتره انگار

نازنین نه به من همچین حرفی نزد فقط من پرسیدم احتمال اینکه پیوند جواب نده هست گفت آره احتمال تو همه عمل هاست البته گفت بخشی بستگی به دکتر داره بخشی دیگش بستگی به بیمار
مانلی میم شما کی باهاش ویزیت کردی میخوام بدونم وقتی از طریق سایتش ازش وقت میگیری چند وقت بعدش بهت وقت میده که بری واسه مشاوره و دوم اینکه شما پیوند زدی یانه ممنون