2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851852 بازدید | 9713 پست
مریمی جان متاسفانه تاپیک شده انحصار چند تا دکتر ، بد نیست یکمی از این حالت انحصار دربیاد ، تعصب در مورد دکترا کنار گذاشته بشه ، مسلما هر دکتری هم کار خوب داره هم بد ، که همین دکترا خیلی خوب هم که عالی هستن ناراضی دارن پس هیچ دکتری نمیتونه بهترین باشه .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نازنین گفت نمیشه زیاد روش مانور داد پره هات برش خورده اما بعید میدونم نشه یکمی بزرگتر بشه چون اون خانومه که من دیدم تو مطب منافی پیشه خودم گفتم عمرن این بینیش درست بشه مخصوصان پره هاش چسبیده بود به نوک بینیش اما وقتی عکساشو بعد ترمیم دیدم باورم نمیشد هم پره هاش درست شده بود هم بینیش عالی شده بود هیچ ایرادی نداشت از اون موقع من امیدواریم چندین برابر شد
آقا آرمان یعنی آقای دکتر منافی عکس بیمارارو هم بهتون نشون دادن؟ چون من خیلی جدی نبودم در نتیجه عکسی هم ندیدم. یعنی اصلا حرفش نشد. اصلا نمیدونم عکسها تو لپ تاپ خودشونه یا سیستم منشیهاشون. منظورم اینه که شاید با دیدن نمونه های بیشتری از عملهاشون(که البته تعداد محدودی هم توی سایتشون هست) من هم امیدوارتر شم.
خانوم saraoskouee من تویه مطب عکس ندیم 3ماه پیش که مطب بودم اون خانومو دیدم میخواست ترمیم کنه انقدر بینیش بد بود که من گقتم خوب نمیشه عکسشو تو وایبر فرستاد دیدم بعد ترمیم واقعان عالی شده بود طبیعی بود و همه چی رو اصول خیلی به صورتش نشسته بود بازم باید خودت بری ببینی نمونه صلیقه ها فرق میکنه مثلان پسر عمو خودم یه بینی کوچیک میخواد با قوس شدید اما من یه بینی شیک وطبیعی میخوام
آقا آرمان و بقیه دوستان عزیز هر کی میتونه راهنمایی کنه میخواستم بدونم آیا امکان داره پیوند غضروف به بینی جواب نده یعنی بعد از یه مدتی که پیوند انجام دادی مشکل ساز بشه حالا به هر شکلی چون دکتر به من گفت امکانش هست ممنون میشم هر کسی میتونه راهنمایی کنه
almin یکی از قول دکتر منافی گفته بود که اگر بعد مدتی مثلا دوماه پیوند بمونه و مشکل پیدا نکنه دیگه موندنیه. حالا باز اونایی که بیشتر با خود دکتر در مورد پیوند صحبت کردن بهتر می تونن جواب بدن. بنظرم احتمالش کمه که مشکلی پیش بیاد. منم از دکترسامی همینو پرسیدم. گفت: فکر نکنم مشکلی پیش بیاد. ولی در مورد بینی ترمیمی باید با احتیاط صحبت کرد.یعنی همه بله و هم نه........
ترمیم با دکتر سامی
مریمی عزیز اول ممنون از توضیحاتت و دوم اینکه خب مشکل من همینه اگه به احتمال چندرصد بعد از یه مدتی پیوند جواب نداد چی انوقت دوباره به عمل دیگه!!حتی دیگه فکرشم عذاب آوره من این عمل ترمیمی که میخوام بکنم آخرین عملمه و باید پیوند انجام بدم فقط میترسم از اینکه نکنه جواب نده درضمن دکتر گفته احتمالا باید از دنده پیوند بزنه
آقا آرمان ممنون از جوابتون راستش من فقط می خوام دکتر کمی بینیمو بیاره پایینتر. یه کوچولو هم پره هامو متقارنتر کنه. ولی همینکه گفت 20% فقط بهتر میشه فعلا دست نگه داشتم. راستی با منشیش دوباره صحبت کردم که چرا به من گفته فقط 20%. گفت بذار پروندتو ببینم. بعد برگشت پای تلفنو گفت شما جزو اون بیمارایی نیستین که دکتر گفته دیگه نیان مطب!!!!(من که منظورشو نفهمیدم) گفت هر وقت خواستی بازم بیا.
دوستان من توی یکی از سایتها در جواب سوال یکی از بیمارها از دکتر هرمزی خوندم که بینی حتی بعد از سن بلوغ که بافت استخوانی و اسکلتی بینی کامل شده، بافت نرم بینی (پوست و چربی ) بعد از آن هم ممکن است دچار تغییرات بشه. http://www.pezeshkonline.ir/index.php?ToDo=ShowQuestions&CodeID=96154343 حالا نمیدونم این تغییرات شامل افزایش پوست و چربی میشه یا نه. در ضمن منشی دکتر منافی که گفتن میشه(از خود آقای دکتر منافی یادم رفت بپرسم) یعنی اگه این ادعا درست باشه به نظرم پس بهتره دوستانی که میخوان ترمیم کنن تا اونجایی که اعصاب و روحیشون اجازه میده بذارن زمان بگذره.
دکتر منافی که به من گف اصلا نبا دیگه😳
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی