2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863088 بازدید | 9716 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نازنین جان من دوبار عمل کردم که دکتر اولیم گند زد دومی هم مشکلو تا حدودی رفع کرد ولی نه کامل و مشکلی که الان دارم اینه که اولا بینیم قوس داره که اصلا خوشم نمیاد دوما یه سمت بینیم یکم حالت گود داره ینی سمت راست بینیم با سمت چپش فرق میکنه الان سه سال از عمل دومم میگذره میخوامم ترمیم کنم فقطم میخوام یه چیز طبیعی بشه حالا شما نظرت چیه پیش کی برم خوبه ممنون
دوستان قبلا ی اقایی بود به اسم بی اعصاب کسی ازش خبر نداره عمل کرد یا نه میخواست با کلانتر عمل کنه خیلی دوست دارم بدونم عمل کرده یا نه چون منم بین کلانترو منافی دودل موندم
سلام به همگی من تا حالا خواننده خاموش بودم ولی امروز اومدم تا در مورد خودمم بگم من 6-7 سال پیش پیش بهرام مقدم فرد عمل کردم برای بار اول ولی امروز بعد از 7 سال حس می کنم باید یه کم بینیم بیاد پایین. پیش آقای دکتر منافی رفتم. قبل از اینکه برم داخل توی فرمی که بهم داده بود نوشتم می خوام صددر صد بینیم خوب شه چون نوشته بود انتظاراتت چیه. بعد هم نوشتم اصلا نمی خوام ایرادی داشته باشه. منشیش از قبل این فرمها رو میبره داخل بهش میده. وقتی رفتم تو یه نگاهی بهم انداخت و گفت بینیت خیلی هم خوبه اصلا بهش دست نزن. گفت اونایی که اون بیرون نشستن واسه عمل دوم اومدنو ببین خودت می فهمی که بینیت خیلی هم خوبه. بعدش هم گفت فقط 20% بهتر میشه. بعد گفت چربی هم تزریق کنی خیلی بهتره برات. گفتم قیمت چی گفت حالا تو برو تصمیمتو بگیر ببین می خوای 20% بهتر بشی یا نه. اومدم بیرون از منشیش پرسیدم قیمتو گفت واسه ترمیم 12 میلیون واسه تزریق چربی هم 6 میلیون. پرسیدم پس این تعرفه چیه که میگن گفت قیمت ما اینه. راستی دکتر منافی فوق العاده باشخصیت و دلسوزه. می تونست همونجا بگه فورا عمل دوم نیاز داری. حالا می خواستم بپرسم کسی میدونه که وقتی آقای منافی میگه 20% و برو فکراتو بکن یعنی چی؟
Almin جان منافی پیوند غضروفش خوبه و یه بینی طبیعی و معمولی برات درست میکنه و بینی خیلی زیبا و شیک یا فانتزی نه.ولی خودت باید چندین بار مطبش بری و نمونه ببینی و بعد تصمیم بگیری
نازنین 1
واقعا؟!!!! آخه میدونید آقا آرمان من با خودم فکر کردم چون نوشتم 100% بهتر بشه ایشون هم فکر کردن من خیلی خیلی وسواسیم (که البته یه 60% هستم) به خاطر همین گفتن که بهم بگن 20% تا اگه مشکلی بعدا پیش اومد بگن خودت خواستی. اما انصافا بسیار باشخصیت و مطمئن و دقیق هستن. باورتون نمیشه وارد اتاق ویزیت آقای دکتر منافی که شدم متوجه شدم یه 5 ثانیه ای خیلی خیلی دقیق دارن نگام می کنن. شک کردم شاید چیزیمه. ولی خیلی بامتانت هستن. ممنون از نظرتون. دوستان اگه پست قبلیمو خوندید بفرمایید منظور آقای دکتر منافی از 20% شون چی بوده؟!!! آخه تا سه روز بعدش همش تو فکر بودم که این آقای دکتری که اینقدر تعریفشو تو این سایت و حتی تو مطبشو جاهای دیگه شنیدم چرا اینو به من گفتن
سلام نازنین من چند بار مطب منافی رفتم بهم گفت عمل نکن بینیت خوبه اگه مشگله تنفسی نداری اما من گفتم میخوام طبیعی بشه گفت ماساژ بده 2ماهه دیگه بیا 2ماه که تموم شد همین 4شنبه رفتم که دیگه اوکی کنم باهاش تا اسفند ماه عمل کنم وقتی رفتم تو گفتم اقای دکتر به من نگو باز بورو بد بیا خواهشن منو زود عمل کن گفت اخه چرا پسر به این خوشتیپی مگه بینیت چشه گفتم میخوام طبیعی بشه گفت خوبه اگه به بینیت دست بزنم پوست پاره میشه بورو ماساژ بده هروقت دیدی پوست کش میاد بیا