2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863088 بازدید | 9716 پست
بانو منیر جان حق با شماست. راستش ماها که عمل ترمیمی هستیم دیگه زیر بار هیچ ریسکی نمیریم. من نوشتم صد در صد چون این ایده آلم بود. دکتر هم گفت برو فکراتو بکن اگه دیدی میتونی 20% بهتر شدنو قبول کنی برگرد. شما با کی عمل ترمیم انجام دادی بانومنیر جان؟
من صبح تا شب دارم ماساژ میدم اما پوست نوک بینیم اصلان ول نمیکنه بغیه جاهاش کش میاد اما نوک بینیم اصلان در مورد % دکتر منافی به یه خانومی گفته بود بهت قول نمیدم که خوب بشه اما من وقتی عکساشو دیدم شکه شدم بهترین بینیو واسش درست کرده بود واقعان عالی بود من از سبک عمل های منافی خیلی خوشم میاد از نظر من بهترین دکتر دنیاست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من 11 ساله پیش عمل کرده بودم بینیم عالی بود 2ساله پیش به سرم زد یه رتوش کوچیک فقط نوکه بینیم انجام بشه دکتره لعنتیم به همه جایه بینیم دست زد چهرم ازین رو به اون رو شد الان 2ساله از عمل 2 میگذره
آرمان جان به نظرت میشه به دکتر منافی اعتماد کرد من باید پیوند غضروف بزنم به من گفت بینیت بزرگتر میشه من فقط میخوام قوس بینیم کم بشه اما نمیدونم چه قدر بزرگ میشه نظر شما چیه
آقا آرمان این ماساژهایی که آقای دکتر منافی بهتون گفتن انجام بدید چی هست؟ البته بینی من بعد از 7 سال کاملا دیگه شل شده. اصلا حالت سفتی اولشو نداره. گفتم شاید با این ماساژا دکتر منافی از 20% برسن به 80% یه خورده خیالم راحتتر شه. ممنون میشم بگید.
به من گفت پوست جا نداره زیرش قضروف بزاریم به احتمال 99% پوسه بینیت پاره میشه بورو ماساژ بده پوسته بینیتو بکش جا واسه قضروف داشته باشه و اما دکتر بشارتی بیا عملت کنم این چه بینی هست که تو داری اصلان رد مورده پوست حرفی نزد این نشونه بی تجربگی دکتره میترا علامه که اصلان در حد منافی نیست
اقا almin بینی بزرگ زشت نیست بلکه قشنگم هست یجوری عمل نمیکنه که بهت نیاد به منم گفت باید بزرگتر بشه گفتم 1سایز بزرگ بشه چه 10 سایز فقط بهم بیاد همه چیو من میسپرم به خودش از خودم اصلان تز نمیدم اون خودش میدونه چی خوبه چی بده در ضمن به من گفت من جراح پلاستیک هستم رویه اصول اجزای صورت بینیو درست میکنیم
آقا آرمان ممنونم از جوابتون راستی روزی که من رفتم پیش دکتر تا آخر سال نوبت عملهاشونو گذاشته بودن. کاش به من نمیگفتن 20% بهتر میشه. مثلا اگه خودشون میگفتن 70 تا 80 درصد بهتر میشه من همونجا تصمیم قطعیمو میگرفتم. حالا منتظرم یه چند ماهی بگذره بعد دوباره بریم ببینمشون. شاید اینبار نظرشون مساعدتر بشه. دوستان اگه به جز آقای دکتر منافی دکتر دیگه ای میشناسید معرفی کنید. نظرتون رو درباره دکتر قیصری و ملتجی هم بفرمایید. البته من تا 75% نظرم روی آقای دکتر منافی هست.
mary جون . ما اینجا در مورد منافی زیاد صحبت کردیم. غالبا هم گفته شده که کارش خوب هست. ولی اینکه از ایشون بهتر هم هست یا نه؟ واقعا نمی دونیم. من به شخصه همیشه گفتم ایشون کارش خیلی خوبه ولی چون از کار سایرین خبر ندارم نمی تونم بگم که بهترینه.گزینه های تاپیک محدود هست.این نشون میده اطلاعات ماهایی که اینجا می نویسیم حول و حوش همین پزشکها هس و به این معنی نیس که اینا بهترین هستن.
ترمیم با دکتر سامی