2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863088 بازدید | 9716 پست
سلام بانو منیر جان ممنون بابت راهنمایی. بینیتون خیلی خوشکله... والا من که ورم نمیبینم برا شما واقعا تاکی میتونم بفهمم ورمه یا نه؟ راهی داره؟
خوش باش...که هرکه راز داند... داند که خوشی،خوشی کشاند😊😊😊😊

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منیر جان بینی ت عالیه خیلی ام به صورتت میاد منم فک می کنم زیاد ورم نداری دو ماهگی من کلن بینی م شکل نداشت ورم بود الان چهارماهگی بازم ورم دارممممم بعد یه سوال بچه ها من روزی که قالبمو برداشتم بینی م خیلی ظریف و کوچولو بود یهو دفعه بعد که رفتم چسبو عوض کنم دیدم ورم کرده و تغییر شکل داده دکترم وقتی قالبمو برداشت گفت اینه بینی اصلیت ولی الان اصلن به اون ظرافت نیست گنده تره به نظرتون ورمه میره؟؟؟ یعنی به همون شکلی که قالبو برداشتم درمیاد؟؟
بانو منیر به نظرت چرا سر بینی من هنوز درد میکنه در آثر هر ضربه خیلی اهسته هم درد میگیره مثل لبه پتو بعد هم من نمیتونم هنوز سجده کنم سرم خیلی پایین بگیرم احساس سنگینی میکنه سه ماهه داره تموم میشه
وای بچه ها دکتر کلانتری دیگه ترمیمی عمل نمی کنه؟ مطمئن هستین؟ من 4-5 ماه پیش بهش ایمیل زدم هنوز جواب نداده به خاطر اینه که دیگه ترمیمی عمل نمی کنه؟ من فقط دوست دارم برم پیشش بهم بگه عمل کنم بهتر میشم یا نه. احساس می کنم فقط اون حقیقتو می گه بچه ها دارم دیوونه میشم تورو خدا اگه می دونین چطور میشه برم پیشش بهم بگین جواب ایمیل که نداد
بچه ها همونطور که حدس زدم وقتی زنگ زدم کلینیک (برای قیمت عمل منافی) گفت از 6 ت تا 10 ت گفتم خسته نباشی اینکه پیش هر دکتری برم حدس ادم همینه مهم قیمت اخر گفت تو 13 با خودت بیار اگه کمتر شد خوشحال میشی ، فکر کنید
بچه ها ارتفاع بینی کی خیلی کمه؟
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

اقا امیر من 1 نمونه از باباجانی دیذم که طبیعی بود . باباجانی شاگرد یزدانفر بود و مرید یزدانفره کلا طبیعی عمل میکنه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .