2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863088 بازدید | 9716 پست
بجه ها کسی در مورد دکتر پورنصر چیزی شنیده؟
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
دوستای خوبم مرسی از راهنماییها تون راستش من تیغه بینیم مشکل نداره مشکل من نوک بینیمه دوطرف بینیم یعنی بالای سوراخهای بینیم تورفتگی داره که تازه تورفتگی هاش یکسان نیست پیوند غضروف که میخوام ولی نمیدونم از خود بینیم یا گوشم استفاده شه مشکل بینیم همینه و دیگه اینکه تیغه وسط بینیم صافو مرتب نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم بانو جان . بانو منیر عزیز دکتر امیری زاد ترمیمش خوب نیست من پیشش رفتم و یکی از دوستان ازش ترمیم 2 ساله دید خوب نبود
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
منیرجون نمیدونم کی بهت چی گفته?اینجا مدام از این مسایل پیش میاد...بارها گفته شده هرکسی باید خودش عاقل باشه و تصمیم صحیح بگیره,اونی که بخواد با تعریف و تمجیدای یکی دیگه با دکتری عمل کنه,خودش مشکل داره.شما صادقانه عکس گذاشتی و نظر دادی,منشی که از خودش عکس نمیذاره اونم بدون ماسکه کردن.تو عکس دیگه فریبکاری نیس.بقیه میتونن راحت طبق سلیقه اشون تصمیم بگیرن.اینجا متعلق به شخص خاصی نیس.بنظر من همچنان بیا تو تاپیک ترمیمی ها و با بقیه در ارتباط باش.اینجا رنج سنی افراد بالاتره و خیلیا هستن که جدا به کمک نیاز دارن.
ترمیم با دکتر سامی
منیر جان به دل نگیر عزیزم از این حرف و حدیثها پیش میاد به قول مریم جون کسی که منشی باشه عکس اون هم بدون ماسکه نمی زاره متاسفانه تاپیک جراحی بینی خیلی حاشیه زیاد شده متاسفانه و بی سر و سامون شده
سلام. خانما... من یه ور بینیم خیلی ورم داره...اصلا هم کم نمیشه... از کجا بفهمم واقعا ورمه یا خرابکاری دکتر؟ البته قبلا عکسمو گذاشته بودم همه گفتین خوبه... 6 ماهم تموم شده و بینیم استخونی بود کامل
خوش باش...که هرکه راز داند... داند که خوشی،خوشی کشاند😊😊😊😊
خانمای گل خواهشا جوابمو بدید... اگه مثلا یه ور بینیمو بد تراشیده باشه دکتر تا کی معلوم میشه؟؟ آخه بینیم استخونی بود و میگن ورمش زود باید بره... ولی دست که میزنم بافت استخونی نیست ولی باز خیلی هم نرم نیست مثل غضروفه انگار و فشار که میدم میره تو... حالا واقعا نمیدونم چیه.. به دکترم که میگم همش میگه خیلی بینیت خوب شده.. خداییشم بینیم خوشکله(بینیم کم کار بود، قوز داشت نمیرخم فقط) اما میگم بینیم باید دیگه الان ورمش رفته باشه و این ورش که الان هنوز پف داره نکنه استخونو خوب نتراشیده؟؟؟
خوش باش...که هرکه راز داند... داند که خوشی،خوشی کشاند😊😊😊😊
ببین من ماه چهارمو دارم رد می کنم دیگه ولی تا همین چند وقت پیش نامتقارن بودن بینی م به چشم می اومد الان خیلی نامحسوس شده ولی باز صبا که ورم داره به چشم میاد به نظرم ورمه درگیرش نشو خودش میره