2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863088 بازدید | 9716 پست
سارا.جون.من که دیگه نه خودمو عذاب میدم چایی سبز بخورم نه شبا زیر سرمو بلند میکنم.چون هیچ تاثیری ندیدم ازشون.بینیم خیلی ورم داره و گداشتم به امید خودش.انقده ورم کنه تا بترکه!!
ترمیم با دکتر سامی

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دقیقا بینی منم به خواب خیلی واکنش نشون میده.شب که هیچی,خدا نکنه ظهر نیم ساعت بخوابم,همونقدر ورم میکنه.مال من احتمالا تا حدی همینطور خواهد موند.قبل. ترمیم هم بینی قبلم صبح ها ورم داشت.
ترمیم با دکتر سامی
سلام دوستای خوبم تورو خدا منو راهنمایی کنید من مشهدم نمی تونم زیاد مطبگردی کنم بین کلانترو منافی موندم واسه ترمیم وپیوند غضروف مطب دوتاییشون ی بار رفتم ولی کسی رو ندیدم ترمیم کرده باشه کارای کلانتر رو دوست دارم ولی ی دختری اونجا بود چند سال پیش پیشش عمل کرده بود خیلی بد بود ولی بقیه کاراش خوب بود تو مطب منافی هم فقط ی عمل بینی دیدم که ترمیم نبود اونم خوب بود تو رو خدا شمایی که تهران زندگی میکنیدو بیشتر به مطب ها سر زدید منو راهنمایی کنید از این بلا تکلیفی در بیام ممنون
mary جان. من از ترمیم کلانتر اطلاعاتی ندارم. چون یه عمل اولی ازش دیدم مال حدود 5 سال پیش که بد بود. تو تاپیک جراحی 3 یه نفر باهاش عمل اول کرده و خوبه. از بچه ها شنیدم که دیگه ترمیم نمی کنه. ولی دوبار که مطب منافی رفتم خیلی ترمیمی دیدم البته همه تو چسب بودن. ولی اغلب قبل ترمیم بینی های خیلی ناجوری داشتن و همه راضی بودن. خودت میدونی که افراد تازه عمل کرده اکثرا راضی هستن و باید زمان بگذره تا مشخص شه واقعا براشون چه اتفاقی افتاده.در کل بنظرم منافی برای پیوندهای وسیع خوبه. الانم مثل اینکه قیمتش مشخص نیست بخاطر تعرفه ها . اگر بینیت مشکلات زیادی داره احتمالا منافی برات مناسبه ولی تاجایی که من فهمیدم کاراش ظریف و قشنگ نیس. ولی در کل یه بینی قابل قبول بهت تحویل میده.تو این سایت هم سه مورد ترمیمی دیدم ازش. یکیشون خیلی خوب شده بود ولی یه نفر دیگه راضی نیس یک نفر هم خیلی خوب نبود ولی خودش راضی بود.اگه وقت بذاری و مطب بری خیلی ترمیمی می بینی. من دو دفعه ای که رفتم ترمیم خیلی بیشتر دیدم تا عمل اول یا عملای دیگه.
ترمیم با دکتر سامی
mary جان. نمی شه قطعی گفت ببین الان سارا با سجادیان ترمیم کرده من با سامی بانو منیر با علامه خداروشکر هرسه فعلا راضی هستیم. ولی از نظر من اگر پیوند زیاد لازم داری برو سراغ منافی. بازم میگم منافی خیلی متبحره ولی خوشکل کاری نمی کنه . بستگی داره شما چقدر مشکل داشته باشی و توقعت چجور باشه. من چون فقط سامی و منافی رو رفتم از دکترای دیگه اطلاعات ندارم و فقط در حد نوشته ها وعکس های بچه ها می تونم در مورد سایر دکترا قضاوت کنم. سجادیان برا سارا قشنگ کار کرده. علامه برا بانو منیر تیغه رو خوب درآورده. سامی هم با سلیقه هست. ولی اگه پیوند از دنده لازم داری برو منافی. کار بقیه نیس.یعنی ببین دکتر میگه چقدر پیوند لازم داری؟ دکتر قبلی آیا تمام غضروف بینیتو برداشته؟ آیا گوشت مناسب پیوند غضروف هس؟ همه اینا رو دکتر بهت میگه و تو باید تو انتخاب دکتر مد نظر قرار بدی
ترمیم با دکتر سامی
بانو جان کریمیان کیه دیگه؟تا حالا اسمشو نشنیده بودم.کاش تاپیک یه کم از این انحصار دربیاد و اسمای جدیدی توش برده بشه. شاید دکترای خوب دیگه ای هم باشن که اسمی ازشون برده نمیشه.
ترمیم با دکتر سامی
بجه ها کسی در مورد دکتر پورنصر چیزی شنیده؟
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
با مطبش تماس گرفتم گفتن دکتر ترمیم قبول میکنه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .