قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
بچهها جون یه سوال من الان میخوام بعد 10 سال بینیمو ترمیم کنم ولی سال اینده قصد بچه دار شدن دارم حالا شما بهم میگین که ایا بعد حاملگی بینی دفرمه میشه یا نه ؟؟یعنی ممکنه خراب شه با حامله شدن؟
خوشحال و شاد و خندانم ......قدر دنیا رو میدانم ......خخخخخخخخخخخخخخ
mar mar جان من 4 ماه پیش که به سامی زنگ زدم منشی گفت ترمیم از 12. دکتر به من گفت مال تو بیشتر میشه ولی همون 12 بده. من انحراف و دفرمیتی و ...داشتم. مث اینکه واسه انحراف می تونس بیشتر هم بگیره ولی همون 12 شد . حدود یک و نیم هم بیمارستان گاندی. عکس خودش میگیره و هزینه نداره چاپش با خودته که هزینه کمی هست.هر بار بعد عمل که بری 20 ویزیت می گیره. کلا بعد عمل 4 یا 5 بار بیشتر ویزیت نداری و بعد چسب رو یاد میده خودت میزنی . faren جان باشه. saba جان یک نفر رو دیدم که چند سال بعد عمل بینی باردار شد بینیش خیلی ورم کرد و بخش زیادی از ورم هم موند و دیگه خوب نشد. مورد دیگه ای ندیدم. یکی دیگه هم تو ی بارداری حسابی بینیش کج شد اونم چند سال از عملش گذشته بود. البته بعد زایمان ندیدمش که ببینم خوب شده یا بخاطر ورم بوده.
mar mar جان در مورد پیوند غضروفش نمی دونم باید یکسال بگذره تا بتونم بگم.الان کلیت بینی من بد نیس ولی اشکالاتی هم داره که نمی دونم بدتر یا بهتر میشه. من ازش در کل راضیم.
صبا جان اگر قصد داری تو فاصله زمانی یه ساله بعد از ترمیم باردار شی به نظرم بهتره ترمیم نکنی و بزاری بعد از اینکه نی نی ات دنیا اومد ترمیم کنی چون بارداری بلافاصله بعد از عمل ممکنه تاثیر بزاره رو شکل بینی من دیدم کسی که با بچه سه ماهه بینی اش را عمل کرده شما هم بزار بعد از زایمان عمل کن
بینی تو بارداری وحشتناک ورم می کنه و طول هم می کشه تا ورمش بره تازه من از عملم 5 سال گذشته بود که باردار شدم تازه به خاطر ورم زیاد و فشاری که به بینی ام آورد پایه بینی ام از جاش حرکت کرده بود و می خندیدم قشنگ جا به جا شدنش را احساس می کردم حالا بینی من 5 سال بود عمل شده بود دیگه بینی ای که یه سال کمتر هست عمل شده ممکنه فشار بیاره و به قول مریمی جون حتی باعث کج شدن بینی بشه
سلام دوستان مریمی جان و منیر جان خیلیییییییی ممنون از جوابتون آیدا جان ایشالله به سلامتی نگران نباش دکتر کلانتر خیلی خوبه ترمیمی هستی گلم؟ چطوری از دکتر وقت گرفتی
امیلیا جان یه سری دکترها پایه میزارن برای بینی که الان همه دکترهای درست و حسابی میزارن دکتر قبلی من هم پایه گذاشته بود ولی به گفته دکتر سجادیان که برام بینی ام را ترمیم کرد جای مناسب نزاشته بود حالا این پایه هه تو دوران بارداری به علت فشاری که ورم بهش آورده بود شل شده بود و قبل از ترمیم کامل حرکت می کرد از جاش تا یه ذره می خندیدیم یه حس چندشی داشت که غضروفی که داخل بینی هست واسه خودش اینور و اونور بره