2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863060 بازدید | 9716 پست
وااااای کی گفته این حرفو؟؟؟من 10 ساله بینیمو عمل کردم یعنی از 17 سالگیم ولی واقعا یه لحظه هم احساس نکردم بینی خودمم نیس توی تنفس عالیه اصلا نگران تنفست نباش فقط چنروز اول باید بیشتر از دهن نفس بکشی بعد دیگه واقعا با یه بینی غیر عملی فرقی نداره مگه انکه دکترت خرابکاری کنه
خوشحال و شاد و خندانم ......قدر دنیا رو میدانم ......خخخخخخخخخخخخخخ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها از وقتی این قانون تصویب شده دیگه دکتری حق نداره بیشتر از6 7 تومن بگیره.کسایی مثه قیصری ک ب این قیمت راضی نیستن دیگه عمل نمیکنن فعلا.مثلا قیصری ب بیماراش میگه بیاین مطب دبی با 25 میلیون عمل کنین.تو ایران عمل نمیکنه.و دکترایی ک عمل میکنن با این تعرفه جدید عمل میکنن
نازنین 1
بانو منیر جان. بینیتون خیلی تغییر خوبی کرده. مبارک باشه.الان قوستش اندازه است و اگه سر بینی کمی بیاد پایینتر بهتر میشه. از عکس قبلیتون مشخصه که خیلی ورم ها فروکش کرده ولی شمام مث من خیلی ورم دارید. منم لب بالام مث شما کاملا محدب شده بود. تمام رختون هم خوب شده. مرسی که عکس میذارید و بقیه رو راهنمایی می کنید
ترمیم با دکتر سامی
منافی قیمت ترمیمو می گفت 18. البته خیلی جای چونه میذاشت. یعنی الان 7 میگیره؟!!!خیلی بعیده. گفته با تعرفه جدید. اگه صدتا عیب دیگه هم رو بینی نذارن و برای هر کدوم جدا تعرفه نگیرن. .....نمی دونم باورش سخته
ترمیم با دکتر سامی
واقعا بهترین و قابل تقدیر ترین کار وزارت بهداشت در طول تاریخ ،همین تعرفه گذاشتن برا عمل های جراحی بوده که اگه اجرایی بشه واقعا مفیده و جلوی سودجوییهای کلان این دکترا رو میگیره . یعنی چی همینطور ارقام رو نجومی بالا میبردن تازه دقت و مسئولیت کافی هم به خرج نمیدادن
بچه ها چند وقته پیش رفتم مطب منافی که قرار بود بهم تخفیف بده که مصادف با این تعرفه ها شد خلاصه رفتیم صحبت کردیم اما هر چی گفتم چقدر؟ گفت ما نرخ تعیین نمیکنیم باید کلینیک قیمت بده ، منشیش گفت باید زنگ بزنی خود کلینیک بهت میگه چقدر ، من که نمیفهمم منظورشون از این کار چیه حتما با کلینیک ساخت و پاخت کردن که اگه زیاد میگیرن بخاطر کلینیکه
سلام بچه ها آخه چرا شما انقد ساده این...همه عملا تعرفه دارن اما دکتر با تعرفه عمل نمیکنه مثل خاله من عمل قلب داشت دکتر گفت من 20 میلیون خودم میگیرم 10 میلیون........خلاصه منظورم اینه هر جور شده زیر میزی یا به یه ترفند دیگه ای که خودشون میدونن همون پول مورد نظرشونو میگیرن.پس الکی دلتونو خوش نکنین