2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863060 بازدید | 9716 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر تعرفه برای عملهای زیبایی تعیین شده این یک حق قانونی و بدیهی برای بیمار ومردمه .تو کشورهای پیشرفته پزشکان به هیچ وجه اجازه ندارن از یه مبلغ مشخصی که قانون مشخص کرده بیشتر بگیرند و حتی تعداد عملها و تعداد ویزیتهای یک پزشک در روز محدودیت داره علاوه بر این مالیاتهای سنگینی از پزشکان بر اساس درامدشون اخذ میشه تا به هیچ وجه پزشک دلال صفتی نتونه با سودجویی این حرفه مقدس رو که با جان و سلامت بیماران در ارتباطه به بنگاهی برای فعالیت اقتصادی خودش تبدیل کنه.ولی متاسفانه ایران بهشت فعالیت اقتصادی تعداد زیادی از پزشکان شده تابا تخصص و تجربه ای که از بودجه بیت المال همین مردم بدست اوردن جیب همین مردم رو خالی کنند بدون اینکه نظارت سخت و قانونی ای بر میزان درامد و فعالیتشون بشه.این اقای منافی که میگه میرم میشینم خونه مقاله میدم اگر واقعا اینکاره بود و اهل علم و دانش بود و نه دلالی کردن اینچنین هزینه های سرسام اوری برای عمل زیبایی از مردم بیچاره نمیگرفت اگر واقعا قانون تعرفه تصویب شده باید از منافی و سامی و پزشکان دیگه ای که با مبلغ تعرفه عمل نمیکنند شکایت بشه تا در مطبشون (البته مطب که نه بنگاه) تخته بشه و بهتره بروند به فعالیت دلالی و اقتصادی دیگه ای بپردازند
آیدا جان منم اواخر دیماه با دکتر کلانتر نوبت عمل ترمیم دارم. هزینه عمل رو تابستون بهم گفتن طبق تعرفه نظام پزشکی برای فوق تخصصین 7 میلیون هست، الان خب مثل اینکه کمتر شده، دکتر کلانترم هزینه رو کمتر کردن؟؟ شما چقدر پرداخت کردین؟ بنظرم ایشون از معدود پزشکایی هستن که تماما و از همه لحاظ پایبند به اصول و ضوابط پزشکی ان. بعید میدونم مثل دکتر قیصری یا شیروانی برخورد کنن....
سلام به همگی من پنج شنبه نوبت عمل با فیروز ناظم دارم اما استرس گرفتم یه عده میگن خرابکاره . چیزی در موردش می دونید راهنماییم کنید اصرار زیادش به عمل منو دودل کرده . چندبار زنگ زد که حتما پنج شنبه برم. مطبش هم که خیلی خلوت بود من فقط دو سه تا از دوستام رو دیدم که 4-5 سال پیش باهاش عمل کردن خوب شدن . اما تو نت در موردش زیاد بد گفتن و اینکه کارش بگیر نگیر داره . خواهش می کنم چیزی در موردش می دونید بگید . ممنون
درین درگه که گه گه که که و که که شود ناگاه مشو غره به امروزت چو از فردا نهی آگه