2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863000 بازدید | 9716 پست
ممنونم . اسمان میگه از قبلش بهتره شده ولی خوب اگه بخواد عالی بشه باید بعد 1 سال دوباره بره برای روتوش که نمیخواد بره و پرونده بینیش بست برای همیشه . 1 خبر مهم دیگه این که موژی داره مامان میشه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان زنگ زدم از دکتر فتح سامی وقت ویزیت بگیرم اول گفت دوشنبه یعنی فردا من الان شهرستانم و نمیتونستم تا فردا خودمو برسونم صدا هم خوب نمیومد منشیش گفت دوباره زنگ بزن منم داداشم پیشم نشسته بود و نمیرفت همشم حرف میزد منم دوباره زنگ زدم بازم صدا خوب نمیومد ولی به من گفت 24 آذر و زود قطع کرد منم حواسم نبود که چقدر دیره حالا با موبایل زنگ میزنم که دوباره خواهش کنم که همون فردا به زورم شده خودمو برسونم گوشی رو بر میدارن ولی جواب نمیدن موبایلشونم جواب نمیدن .اینطور که من از برخوردشون متوجه شدم بسیار آدمهای بی ادب و متکبر و بی حوصله ای هستن وای به حال دکتری که اینا منشیش باشن لابد خودشم یه چیزی شبیه ایناست من که منصرف شدم از رفتن پیشش دکتر که قحط نیست! من بشارتی رو هم با تمام وعده هایی که داد به خاطر منشیهای بی ادبش و اخلاقش کنار گذاشتم
تونیا جان. منشی سامی اصلا بی ادب نیستا. ولی کلا خیلی واسه کسی نوشابه باز نمی کنه.خود دکترم همینطوره. وقتی بعدها باهات آشنا شه تحویل میگیره. بنظرم دیدن دکتر به بار ضرری نداره اول مهارت دکتر مهمه اخلاقش بعدا. البته من به شخصه حاضر نیستم پول زیاد بدم بهم توهین هم بشه. اینا اصلا اهل توهین و اینا نیستن. بخصوص دکتر از همون جلسه اول باهات ارتباط برقرار می کنه گاهی شوخی گاهی خیلی جدی ولی در کل اخلاقش خوبه.من خودم نظرم اینه اگه خیلی هم تحویلم نگیرن ولی کارشون خوب باشه بنظرم ارزش داره. البته هستن دکترایی که هر دو آیتمو با هم دارن. ولی اگه مث من خیلی بینی ات مشکل داره بهش فک کن دکتر تواناییه.ایشالا که انتخاب خوبی بکنی.
ترمیم با دکتر سامی
بانو منیر شمام خیلی تغییر خوبی کردید. مبارکتون باشه.البته اون عکس سه رختون هم قشنگ بود اگه مال قبل عمله.شاید عمده اشکال بینیتون توی نیم رخ مشخص بوده که الان خیلی بهتر شده. برام جالب بود که اونهمه روی بینی تون بخیه داشتین.دکتر علامه حدودا چند ساله اس؟
ترمیم با دکتر سامی
توتبا مشکل بىنىت چى بود؟
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

هستىس نظرت در باره بشا تى چى؟
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی