2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862962 بازدید | 9716 پست
تونیا نمیدونم با تعرفه میخواد چجوری کنار بیاد.تو آذر وقت دارم باهاش یه تحقیقی میکنم.آره دوشنبه برو.من هرچی رفتم فقط عمل اولی دیدم.ولی تو اتاقش تو کامپیوترش ترمیمی زیاد داره بهت نشون میده.
ترمیم با دکتر سامی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مامى چه خبر اومدى؟
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

سلام دوستان من سه ماهی هست اینجا نیومدم از دوستان قدیمی کسی هست؟ من الان بینی ام ده ماهه است...صرفنظر از زشتی و زیبایی خیلی طبیعی است...اما یک پره بینی ام یکخورده جای بخیه کمرنگ معلومه....برای از بین بردنش الان دیر نیست؟ من فقط پماد ویتامین آ چشمی استفاده کردم و یک ژل که دکتر داد فقط یک دوره یک ماهه.... بهترین روش برای از بین بردنش چیست؟ چون نمیخوام هیچ کس حتی خیلی هم دقت کنه بفهمه عمل کردم...الان خیلیییی دقت کنی از رد بخیه معلومه.... لیزر الان میشه کرد؟
سلام سمیرا جون 10 ماه که زوده صبر کن تا یک سال دیگه خودش کم کم از بین میره راستی مگه پره های بینیت برش خورده بود ؟ من فکر کردم فقط کلوملات باز شده در مورد لیزرم یادمه نینا پرسیده بود دکتر بهش گفته بود تا 2 سال بعد عمل نباید بینیت لیزر بخوره

سلام به همگی.. اول تشکر میکنم بابت اطلاع رسانی جامعی ک ارائه میدین و واقعا برای امثال من که امکان مطب گردی براشون فراهم نیست لطف بسیار بزرگی هست..:-) بچه ها من حدود ٤ سال پیش بینیم رو عمل کردم ولی نتیجه اصلا دلخواه من نبود... کلیت امر اینکه بینی من الان تقریبا انحراف شدید پیدا کرده که باعث شده مشکل تنفسی هم ایجاد کنه...:-( سوراخ های بینی تا به تا و صد البته اندازش هم بزرگ هست هنوز! به نظر شما دکتر علامه میتونه ضمن اصلاح انحراف من بینیم رو متناسب با صورتم کوچیک کنه؟؟ اصلاح کامل انحرافم از عهده ایشون بر میاد؟؟ خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین..:-))))
خانم یاس کوچک، عزیزم من میتونم عکس بعد عمل شما رو ببینم؟ شما با دکتر علامه عمل کرده بودید. درسته؟؟ خیلی ممنون میشم که این لطفو در حق من انجام بدید،، واقعا به راهنمایی امثال شما نیاز دارم...:-(((((
وای مرسی بانو منیر جان..من بینیم کم مشکل نداره!!:-((( بسیار کج با انحراف شدید و سمت راست بالای بینیم یهضایعه استخونی زده بیرون که کجتر نشون میده!:-(( یعنی دکتر علامه میتونه ضمن کوچیک کردن بینیم انحرافشم رفع کنه!؟؟ خیلی استرس دارم تا دی هم باید عمل کنم چون دیگه فرصتی ندارم تا تابستون!!:-((((