2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862962 بازدید | 9716 پست
من هم بیشتر برای این اون تاپیک میرم که یه کم ذهنم مشغوله و یه خورده حواسم پرت شه حالا که تجربیاتم ممکنه به درد کسی نخوره چرا کمک نکنم می دونم خود تو هم همین مدلی هستی و هر جا ببینی می تونی کمک کنی ساکت نمی مونی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سارا جان حیف تاپیک قبلی....چقدر اطلاعات .اینجا به پر باری اون یکی.نیس.اخه میدونی الان مام که ترمیم کردیم دیگه حرف جدیدی نداریم بزنیم باید صبر کنیم و نتیجه رو ببینیم.گاهی آدم یه حرغی میزنه مثلا میگه.راضیم فردا یه مشکلی ظاهر میشه,یا میگه فلان مشکلو دارم فردا رفع میشه.مت عکس هم گذاشتم.با اینکه خوشایندم نبود,و هرکس هم سوال کنه درخدمتم.امیدوارم کاربرا بیان و حرفای جدید و خوب بزنن و یه زمانی بشه که کللللا تاپیک ترمیم تعطیل شه
ترمیم با دکتر سامی
اگر کارای ترمیم زمانی همونی باشه که تو سایتش هس بنظرم بعضیاش دز حد معجزه اس.بدترین بینی ها درست کرده .ن خودم کلا چیزی.ازش.نمیدونم تو اینجا یم بار شنیدم خوب نیس ولی نمیدونم موثقه یا نه..نگاه کردن سایتشو رفتن مطبش ضرری نداره
ترمیم با دکتر سامی
مرىمى.با چه دوربىنى گرفتى؟اىنقد واضح افتاده؟شب گرفتى ىا روز؟
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

خدا دست دکتر قبلیتو قطع کنه ولی مبارک باشه خیلی عالی شدی بله بانو جون شکل بینیم زیاد بد نیست ولی عیبای ریز اینقدر زیاد داره که جمعشون بینیمو بد نشون میده منم از پشت گوشم غضروف برداشته شد جای بخیش اصلا معلوم نیست ولی شکل گوشم تغییر کرده و خوابیده شده
تونیا جان,سوراخام ایرادی نداشتن,گرچه خود دکتر گف تا به تا هستن.ولی فقط پل بینیو باز کرد.الان بخاطر ورم زیادم هنوز شکل.سوراخا ثابت نیس ولی تا به تا هم نیستن.فقط چون انحرافم زیاد بوده هنوز پل.بینی.از زیر کاملا صاف نیس.زیر بینیه و برام مهم نیس و فکر هم نکنم خوب شه. عسل حون عکس قبلو دکتر گرفته واسه همین انقده ضایع و واضحه. عکس بعد رو هم با نور لامپ با دوربین گرفتم تو شب
ترمیم با دکتر سامی
با دوربین خوب بگیری همینجوری میفتع و اگر فلش بزنه که. بینی بی نقص هم خیلی جالب نمیفته از جلو. Farenجون من کم میام اینجا سعی میکنم امشب بازم بیام و اگه بودی عکس میذارم.
ترمیم با دکتر سامی