2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862962 بازدید | 9716 پست
کتانه جان دو تا عکس بالا چپ مال قبل ترمیمه.عکس نیمرخم جدیده.ولی قبل ترمیم یه نیمرخم قوز داشت و یکی دیگه. نداشت.امیدوارم تصمیم خوبی بگیری .با کی عمل کردی?الان چطوریه?
ترمیم با دکتر سامی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

راستش شنیدم حرف گوش کن نیس.ولی من بهش گفتم طبیعی.گوش کرد.البته گفته قوس دادم ولی.الان که قوس نداره.هربار عمل کنی رو حالت چشم تاثیر میذاره..خیلی پیوند کرده برام بخصوص سر بینیو.ولی رو تیغه رو نمیدونم چی کار کرده.برم ازش میپرسم.چشمام درشت شده.بار اولم. حالت چشمام عوض شد.هم بخاطر تراشیدن استخون هم اینکه پوست کشیده میشه.نه که بگم بهتر یا بدتر ولی بهرحال حالت چشم عوض میشه. من فعلا میرم اگه کمکی تونستم بکنم بهم.بگو
ترمیم با دکتر سامی
سلام خانوما :) مریمی جان خوشحالم ترمیم کردین قبل عملم بهم راهنمایی کرده بودین کلی براتون آرزوهای خوب کردم :) خانوما من سوراخای بینیم قبل عمل یکم باهم فرق داشت الان هم ۳ ماه عمل کردم یکم فرق داره هنوز ولی خب این مهم نیست مهم پره هامه که یه سمت احساس میکنم خط بالای پرم اندازه یکی دو میل بالاتر از اون یکیه :| در صورتی که اصلا پره هامو برش نداده :( حالا یه احتمال اینه که ورم باشه ولی ممکنه ورم نباشه و با اینکه پره هام برش نخوردن بازم پره هام باهم فرق کنن؟ :(
سلام من از خوانندگان خاموش این تاپیک هستم ولی همیشه مطالب رو دنبال می کنم چون که به نظرم خیلی مطالب به درد بخوری هستن الان یه سوال واسم پیش اومده و اینه که این قضیه تعرفه جدید واسه عمل بینی تا چه حد درسته؟ آیا واقعاً دکترا این کار رو میکنن، من خودم سه ماه دیگه با دکتر کلانتر وقت ویزیت دارم ممنون
اسفند ماه - بشارتی