2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862962 بازدید | 9716 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

امیری زاد حذف کردم چون یکی از بچه ها مطبش نمونه ترمیم 2 ساله دید که خوب نبود .ولی خوب قیصری بهش فکر میکنم . پیشش ویزیت شدم برام رادیولوژی و گرافی واترز نوشت که من هنوز انجام ندادم و نرفتم پیشش حالا اگه خدا بخواد سعی میکنک اوایل اذر برم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
سلام بچهها جون من سال 84 بینیمو مشهد پیش دکتر نعیمی عمل کردم خیلی خوبه خیلی طبیعیه قوسش عالیه ولی من میخوام پره هام جمع بشه و یکم فرمش به عروسکی تبدیل بشه اینبار میخوام برای عمل بیام تهران.نظرتونو میشه راجع به دکتر بگین .؟ممنون
خوشحال و شاد و خندانم ......قدر دنیا رو میدانم ......خخخخخخخخخخخخخخ
سارا اگه تجربه ی سجادیان کمه چرا این همه تنوع مدل و کار خوب داره؟گفته بودم تو بینیم چیزای اضافی بود گفت بیا تو مطب بتراشم.بالاخره سرش خلوت شدو رفتم.بگذریم که چه دردی کشیدم با وجود بی حسی.....و 2روز پانسمانو خون.میبینم ای وای اندازه نوک سوزن تراشیده اصلا هیچی از زاءده کم نشده.گفته بود سر بینیت غضروف زیاد گذاشتم!!!بهش میگم چرا کلیپسیه جواب نمیده میگم کلوما تو رفته میگه بیا بعد 1سال بیارمش بیرون.واقعا شکه شدم.بازم تو مطب بینی کسی به بدی من نبود.
مریمی جان من عکست را ندیدم ولی مطمنئنم خوب شدی مبارکت باشه عزیزم راستی بچه ها یادتونه من همون روزی که عمل کردم گفتم آرنج مامانم خورد به بینی ام فکر می کنم یه کم مشکل ایجاد کرده دقیقا همون جایی که ضربه خورده خیلی خیلی کم انگار غضروفها جا به جا شده البته تو دید اصلا معلوم نیست ولی زیر دست معلومه حالا هفته دیگه میرم پیش دکتر نشونش بدم ببینم یه وقت مشکل ایجاد نکنه متاسفانه ضربه شدید بود و خونریزی هم داشتم بعدش و از درد ضعف کرده بودم خیلی هم اعصابم خورد شد ولی بعدش گفتم دیگه شده کاریش نمی شه کرد باز خوشحالم بینی ام را دفورمه نکرد خیلی بعد از عمل باید مواظب باشید البته من بی احتیاطی از خودم بود مامانم داشت بالش های زیر سرم را مرتب می کرد بی هوا سرم برگردوندم آرنجش محکم خورد به بینی ام
فرن جان این که تجربه اش کمه دلیل نمیشه کارش بد باشه تجربه کم منظور من مدت زمانیه که عمل می کنه هست فکر کنم 4 سال یا 5 سال هست که عمل می کنه خب مسلما نسبت به دکتری که 15 سال عمل می کنه تجربه اش کمتره ولی خب کارش خوبه من خودم کارش را قبول داشتم که رفتم پیشش ترمیم کردم دیگه