2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862951 بازدید | 9716 پست
باور ندارم هستىس 20مىلىونو مىکنه مىلىون؟
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

اره عزیزم . خودم امروز تماس گرفتم مطب منافی
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هستىس عملهاى زىباىى دىگه چى؟خوشبحال اوناى شد که تازه مىخان عمل کنن

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

مىدونم منظورمه خوشبحال عمل اولىا.منکه داغونم

هستىس عملهاى زىباىى دىگه چى؟

مریمی جان مبارکت باشه . بینی قبلت هم انقدر بد نبود البته عکس اینجوری نشون میده . در هر صورت بینیت خوب شده مبارکت باشه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
هستس ممنون ولی مطمینم خیلی از بچه ها اگه عکس بذارن از بینی قبل ترمیم من خیلی بهترن. نازتین جان. مرسی.فعلا با وجود این ورما نمیشه گف دقیقا چی شده.تا الان راضیم.
ترمیم با دکتر سامی
هستس عکس قبل عملم اونیه که دکتر گرفته و در بدترین وضع ممکنه.خدایی اینقدرام بد نبود.نورای مختلف خیلی خیلی مهمه.برا همین من میگم عکس خیلی قابل استناد نیس.ولی برا بعضیا کمک خوبیه.بخصوص بچه هایی که تهران نیستن.فقط از همه خواهش میکنم,اخلاقا عکسا رو کپی نکنن و بعدا بدون اجازه تو سایتای مختلف ندارن. من الان بینیم بزرگه.ولی لزوما کاهش ورم به معنای بهتر شدن نیس.گاهی ورم و بزرگی به پوشوندن عیبا کمک میکنه.
ترمیم با دکتر سامی
پردیس جان من قوس داره بینیم . منافی بهم گفت از دنده یا گوش . خیلی قطعی نگفت از کدوم یکی