2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862944 بازدید | 9716 پست
اونموقع که من با کلانتر عمل کردم اکثر مریضاش عربا بودن که از کویت میومدن.ایرانیا هم اکثرا برای عمل فک و ترمیمی میومدن .زیاد مریض جراحی زیبایی بینی نداشت.همیشه مطب پر از عرب بود ولی الانو نمیدونم.
بچه ها بینی شیرین قوس دار و سربالا شده و برای ترمیمش ب پیوند غضروف نیاز داره.بنظرتون کلانتر ب بینیش اسیب نزده؟ بنظرمن زده.منم الان مشکل تنفسی ندارم ولی ظاهر بینیم خوب نیس.اسیب فقط مربوط ب مشکل تنفسی نیس.
نازنین 1

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نازنین جان راستش من به خاطر این گفتم که این تو ذهنم بود که دکتر کلانتر بینی را خیلی دستکاری نمی کنه دو تا از همدانشکده ایهای من سال ٨١ یا ٨٢ باهاش عمل کردند خیلیییی طبیعی بودند یکیشون که فقط قوزش را برداشت اون یکی هم فقط قوز و یه کم افتادگی بینی اش را درست کرد اون که قوزش را برداشت بینی اش به نظر من و بقیه دوستامون دراز تر شد و اون یکی هم پهن تر به چشم می اومد البته خودشون هر دوتاشون خیلیی راضی بودند چون خودشون همین را خواسته بودند واسه همین من این ذهنیت را داشتم و اصلا دقت نکردم نوشته قوس دار و سربالا
منم از همین تعجب میکنم که اکثر مریضای دکتر کلانتر از بزرگی بینیشون شاکین.ولی بینی منو تا تونسته تراشیده و قوس دار کرده .منم هیچ نظری ندادم در مورد مدلش گفتم هر جور که خوب میشه.کلانتر برای کسانی خوبه که بینی باریکی داشته باشن و فقط یه قوز کوچک داشته باشه نه بینی های پهن که با برداشتن قوزش و کوتاه کردن بینی پهن تر هم به نظر میان.چون اصلا به پره ها دست نمیزنه
بچه ها با عمل بسته.پىوند غضروف نمىشه کرد؟
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

بانو منیر شما عضلات صورتت تکون نمیخوره؟ من دوماه ونیمه ترمیم کردم.هنوز اصلا نمی تونم بخندم. اوایل عمل که پیشونیم هم حرکت نمی کرد. اصلا نگران نشدم چون بعد عمل اولم هم همینطوری بودم و خیلی دیر خوب شدم. تازگی کمی می تونم لبخند بزنم تازه لب بالام می لرزه موقع خنده
ترمیم با دکتر سامی
خانوم شیرین : امکان داره عکس قبل و بعد از عملتون رو مجدد بذارین تو تاپیک؟ چون بینی کوچیک و قوس دار دقیقا چیزیه که ایشون بهش کوچکترین اعتقادی نداره و غالبا بدون تغییر سایز بینی فقط به رفع اشکال اون میپردازن ، شاید با دیدن همزمان عکس های قبل و بعد از عمل بینی شما بهتر بشه قضاوت کرد. در مورد اینکه مریضای ایشون از کجا هستن و جراحی زیبایی بینی انجام میدن یا خیر!!! بله، من تو 4 بار مراجعه به مطب ایشون تو این 2 سال جدا از موارد لب شکری و ترمیمی و ... ده ها عمل زیبایی بینی و پلک و کاشت گونه و ... دیدم و به جز کسایی که از اهواز و اصفهان و شیراز و کردستان و شهر های شمالی کشور و قزوین و ... و چند نفری که از عراق اومده بودن، مراجعینی از آلمان و فنلاند و آمریکا و فرانسه رو دیدم داخل مطبشون که از قضا برای انجام جراحی های زیبایی اومده بودن.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
شیرین جان بینیت خیلی خوبه . شما اگه بینی من ببینی چی میگی وقتی به بینی خودت میگی قوسدار و سربالا بینی من دیگه سرسر است
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
من یه بینی میخواستم که صاف و قشنگ و طبیعی باشه ولی ایشون بینی برای من ساختن که فرم و مخصوصا نوکش از یه کیلومتری داد میزنه که عملیه.البته نظر شخصیمه ولی به نظر من جراحی زیبایی غیر از دانش و تجربه نیاز به داشتن هنر و سلیقه داره که ایشون فاقدش هستن