2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862944 بازدید | 9716 پست
سلام دوستام ممکنه در مورد روتوش به من اطلاعات بدید؟ اینکه چطور انجام میشه؟ پوست مجدد برداشته میشه؟ با بیهوشی انجام میشه؟ کسی هست که تا به حال روتوش انجام داده باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شىرىن من ندىدم عکىتو
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

بی خبرم عزیز. مریم جان شما در مورد تعرفه جدید چیزی نشنیدی؟
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
خداکنه . منم از یکی از اشناها پرسیدم گفت صحت داره
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
سلام ساراسا کم پیدایی!؟ اره ورم تا دو سالم ممکنه باشه من عکسامو که با دو سال اول مقایسه میکنم تغیراتشو میفهمم.نگران نباش
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست
اتفاقا نوکش دیرتر میره.هنوز نتونستم به دکتری اعتماد کنم. فرم نهایی بینیت دیگه تقریبا مشخصه .این ورما اخر سر مارو پیر میکنه
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست
بانو منیر جان بینی منم قوسدار و سربالاست . میشه بگی با کدوم دکتر ترمیم کردی ؟مریمی جان اره قرار گذاشته بودیم ولی متاسفانه من دیر رسیدم و ندیدمش