2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849534 بازدید | 9732 پست
بچه ها من سرما خوردم سنوزىت دور بىنىم اىنقد درد مىکنه سرمو نمىتونم تکون بدم.هرچقد,بخور گرفتم دردش خوب نشد.دماغم داغون تر شد
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

Maryجان.من کلانتر رو نمی دونم ولی مطب منافی بری ترمیم زیاد میتونی ببینی.بازم مشکل اینه که اکثرا تازه عمل کردن و چسب دارن.و اغلب کسایی هم که تازه عمل کردن زیادی خوشحال و راضین چون هنوز ایرادای.بینی.معلوم نیس.سخته ولی چاره ای نیس باید بیای تهران و بری مطب کارا رو خودت ببینی.با کی عمل کردی?,ایراد بینیت چیه?
ترمیم با دکتر سامی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

Mary جان پروسه عمل با دکتر کلانتر یه مقدار پیچیدس.باید حداقل 5 سال از عملت گذشته باشه و اینکه تنفس در اولویت براشون قرار داره بعد زیبایی.منافی هم باید بری مطبش مدلاش دستت میاد سایتشم هست میتونی اونجام ببینی
نازنین 1
سلامممم بچه ها دوستم با دکتر زینلی ترمیم کرده ...الان یه ساله از ترمیمش گذشته ...به نظرم خیلی خوب شده بود بینیش... تازه عمل سومش بود دو بار قبلا عملیده بوده و هر بار هم گند تر از قبل...از عمل دومش 10 سال گذشته بوده...ویه بینی کاملا کججججج...به نظرم زینلی خیلی خوب کار کرده.. گفتم بگم که اونم مد نظرتون داشته باشین...
قیمتش بالاس ...مخصوصا میگن ترمیم هاشو بیشتر هم میگیره...ولی الان به نظر من با این روحیه و اعصاب داغونم ...هر چی بگیره میارزه... هر چند که من حالا حالا ها نمیتونم ترمیم کنم گویا... فقط خدا یه صبری بهم بده...
سلام،٧هفتست از عمل اولم میگذره،قبل از عمل بینیم انحراف داشت،تا هفته دوم همه چی خوب بود،از روز ١٨،١٧ به بعد بینیم به سمت همون انحرافم کج شد.تا الان هنوز خوب نشده،سوراخای بینیمم یکی کوچیک یکی بزرگه در حد فاجعه.بچه ها ترو خدا شما تجربتون بیشتره ،خوب میشه این مشکلات بینیم؟دکتر میگه خودت چسبتو دست نزن بیار مطب هم چسبتو خودم باز میکنم هم خودم چسب میزنم،من احساس میکنم دروغ میگه خوب میشه همش داره منو سر میدوونه!
آرمین جان انقد عجله نکن.بینی تایک سال خیلی تغییر میکنه.تو هفته های اول تابتایی سوراخا وجود داره معمولا تا یک سال تا حد زیادی درست میشه و کسایی ک انحراف دارن معمولا بعد از عملم یکم از انحرافشون باقی میمونه مثه خود من.فقط از الان ب خودت استرس وارد نکن بزار حداقل بینیت 6 ماهه بشه بعد قضاوت کن.خیلی از مشکلات تا یک سال رفع میشن.
نازنین 1
آرمین.کجی چطوری هست؟ تیغه کجه یا یه سمت بخاطر ورم کجتر بنظر میرسه؟ معمولا بعد عمل انحراف بینی کامل خوب نمیشه. اغلب دکترا همینو می گن. اگه ورم باشه که به احتمال قوی بهتر میشه. بنظرم به حرف دکترت گوش کن. بعدها اگه خدای نکرده حل نشه میگه منکه گفتم گوش نکردی و دیگه اشتباهشو گردن نمیگیره.ولی تابه تایی خیلی فرق می کنه.حتی من که فقط از زیر پل بینی ام باز شده بود و سوراخا دست نخورده بود اوایل خیلی اندازه سوراخام فرق می کرد و بعد درست شد. چسب البته فک کنم مال ورمه و روی صاف کردن تیغه بی تاثیره. یعنی دکترت احتمال میده که کجی مال ورمه و اگرنه بعد این مدت بعیده که تیغه رو بشه با چسب درست کرد. ایشالا که ورمه. اوایل چون ورم خیلی زیاده معلوم زیرش چخبره؟بخاطر همین آدم فک می کنه اولا بینی اش بهتره و بعد خراب میشه. در صورتی که ممکن خرابی نباشه ولی عدم تقارن ورم باشه و رفع بشه.
ترمیم با دکتر سامی
نه مریمی تیغم کج نیست،دقیقا بالای پره سمت چپ یه برامدگی،نمیدونم غضروفه یا ورمه،اینجوری که معلومه فقط باید صبر کرد،دکتر میگه غضروف این سمتو چون مشکل تنفسی پیدا میکردم کم برداشته...اگه قبل از عمل میگفت اینجوری میشه اصلا عمل نمیکردم...
بچه ها بینیم از وقتی فهمیده میخوام عملش کنم بعد 7 سال شروع کرده به تغییر ظاهر دادن البته تو 2 سال اخیر ،سمت چپ بینیم اندازه عدس یه غضروف زده بیرون البته اونقدر دیده نمیشه خدا کنه غضروف بینیم باشه که رشد کرده باشه تو عمل دوم استفاده بشه ، حالا همچین چیزی میشه به نظر شما ؟
منم هر دو سمت بینیم غضروفایی داشتم که بیرون زده بود. غضروف رشد نمی کنه.احتمالا دکتر موقع کوچیک کردن غضروف نامتقارن درش میاره. ممکن هست با برداشتن غضروف آدم مشکل تنفسی پیدا کنه یکی از دوستام اینطوری شده بود و موقع خواب پره هاش میفتاد روی هم و راه نفسشو می بست . ترمیم کرده خوب شده. آرمین ممکنه مال شما واقعا ورم باشه. بهرحال تازه عمل کردی. مال من از همون یه ماهگی معلوم شد که ورم نیست و موندگاره. خود دستیار دکترم اینو فهمید. معمولا سمتی که انحراف داره ورم بیشتر و طولانی تری هم داره.
ترمیم با دکتر سامی