2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست
یعنی این دکترا به خاطر پول چرا زیر بار عملی میرن که در حد توانشون نیس...قبل عمل من رفتم باهاش تزریق چربی کرده بودم برا خط خندم...و خدایی به دماغم عادت کرده بودم و اینقد رو مخم نبود...ولییییییییییییی هی به من گیر که خانوم بیا بینیتو رو توش کن من رو مریضام تعصی خاصی دارم واز صد تا عملم یکی اینجوری در میاد...منم متاسفاله اعتماد بیجا کردم...
حالا هم هیچ رقمه اعصاب و توان عمل مجدد و مطب گردی و هزینه های ان چنانی اونا رو ندارم...تازه با یه بچه کوچیک...تازه تهران هم نیستم ... از طرفی هم تحمل این قیافه رو اصلا ندارمممم... خود دکتر هم میگه حالا تا سر سال صبر کن بعد ببینیم چیکار میکنیم...ولی هیچ رقمه دیگه حاظر نیستم با خودش روتوش کنم گند رو گند....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هستس تو بودی اره واقعان جایه خواهری چهره زیبای داشتی دیگه اگه بینیت درست بشه هیچی کم نداری منافی که با من خیلی خشک بود زورش میومد حرف بزنه به توهم گفت باید از دنده برداره؟ منو که اصلان امید وار نکرد گفت اگه 1% خوب بشه باید کلاهتو بندازی بالا
نازنین منافی پیوند پوست هم مبکنه.یه خانمی بینیش تیغه و پوستش بعد عمل دوم عفونت کرده بود منافی براش پوست پیوند کرده بود.خانمه خیلی راضی بود.بینیش خیلی متوسط شده بود.اخه خیلی داغون بوده.و خیلی به منافی ارادت داشت.در کل بعد چندبار عمل بینیش قابل قبول شده بود.البته خودش خیلی زیبا بود.پوستش هم طبیعی بود.
ترمیم با دکتر سامی
به منم گفت باید از دنده بردارم . اون کلا تو حرف زدن خشکه . خودت باید ازش حرف بکشی. به من گفت نمره بینیت میکنم ۱۷. ممنونم از نظرت
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
لاوین جان متاسفانه خیلی اشتباهه که با دکتری که یه بار عمل کردی و بینی ات را خراب کرده دوباره عمل کنی من هم این اشتباه را کردم و متاسفانه دکترم تو عمل دوم جای سالم تو بینی ام نزاشت مخصوصا اون اوایل که افتضاح بود به مرور قابل تحمل تر شد یا شاید چشمهای من به گندی که زده بود عادت کرد به نظر من فعلا صبر کن حد اقل یه سال و نیم صبر کن من ٨ ماه بعد از عمل دومم دکتری که می خواستم باهاش ترمیم کنم را مطمئن شدم که بهم گفت برو یه سال و نیم که از عملت گذشت بیا من هم سعی کردم تو اون مدت سر خودم را گرم کنم و اصلا به بینی ام فکر نکنم که اذیت نشم سعی کن یه جوری سر خودت را گرم کنی چون فعلا هیچ دکتری قبول نمی کنه به بینی ات دست بزنه
هستس کاشکی منم پرسیده بودم چه نمرهی به بینی من میده بخاطره همین نمره دادن باید 1بار دیگه برم اونجا من بینیتو قشنگ انالیزم کردم و تو ذهنم هست فقط کی عمل میکنی؟ ایشالا همون چیزی که میخوای بشه منم 100% بعد از اینکه بینی تو رو دیدم و خوشم امد عمل میکنمو راحت میشم دارم کم کم با این قضروف دنده با خودم کنار میام به نظرم از گوش بهتره که ناقص بشه
ارمان چرا انقد ب غضروف دنده حساسی؟؟ تازه ما ک خانم هستیم باید خیلی برامون مهمتر باشه ک دندمون چاک نخوره.ولی مجبوریم و راه دیگه ای نداریم.انقد حساس نباش رو این موضوع.جراحای پلاستیک خوب بخیه میزنن جاش نمیمونه خیلی
نازنین 1
بنظر من دکتر از هرجایی که دلش میخواد غضروف برداره مهم نیست. مطب منافی اکثرا پیوند شده بودن همه هم خانم بودن و شکایتی نداشتن. یه خانمی مطب سامی از گوشش برداشته بود و خودش معتقد بود که پشت گوشش پر میشه بعدا.من نمی دونم چقدر صحت داره البته. حالا کی میاد پشت گوش آدمو نگاه کنه؟ یا روی دنده رو. فوقش بعدها جای بخیه لیزر میشه
ترمیم با دکتر سامی
منافی گفت اگه الان میخوای عمل کنی تا 15 آبان یتونی چون بعدش من نیستم برای سمینار میرم و ایران نیستم . آرمان اگه خدا بخواددیماه عمل میکنم . آخه نمیخوام عجله ای بشه . از نظر شرایط کاریم و مرخصی تو ماه دی برام بهتره
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
هستس مىشه از بىنىت ى عکس بذارى؟
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

Mary جان هر دوتاشون تو زمینه پیوند مهارت دارن.ولی کسی اینجا نمیتونه بهت بگه باکدوم ترمیم کن.تو خودت باید بری مطباشون باهاشون حرف بزنی و نمونه ببینی و دکتری ک با سلیقت جوره انتخاب کنی.اینجا بچه ها بهم اطلاعات میدن ولی نمیگن با کی ترمیم کن باکی نکن
نازنین 1
سلام نازنین جون ممنون که جواب دادی اخه میدونی من مشهد زندگی میکنم واسم راحت نیست که خیلی مطب گردی کنم تو تهران من مطب کلانتر رفتم یکی دوبار ولی ترمیمی ندیدم اصلا عملای بینی که دیدم همه هنوز تازه عمل کرده بودن و بینیهاشون بسته بود