2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863000 بازدید | 9716 پست
مامان سلما و فرحان جان بینی ات خیلی خوبه تو رو خدا بهش گیر نده اگر بدونی ماها که تو این تاپیک هستیم با چه مشکلاتی مواجه بودیم و هستیم می رفتی هزار بار خدا را شکر می کردی من الان بعد از ترمیم به شدت پشیمونم که چرا از دکتر قبلیم شکایت نکردم به جای اینکه حالم بهتر شه روز به روز روحیه ام داره بدتر میشه از زندگی افتادم همه اش تو آینه با ذره بین دنبال اینم که ایرادهای بینی ام یه وقت برنگرده دارم روانی میشم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سارا اگر شد تما رختم بزا
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

پردیس جان مشکلم یه برجستگی قوز ماننده تو عکس معلومه که یه کم هم دوست داشتم کلوملام بیرونتر بیاد که دکتر قبلی چنان گندی زده که با وجود چندین لایه غضروف گذاشتن تو ترمیم دکتر نتونسته خیلی بیرونش بیاره چون داخل تیغه بینی ام خالیه و هر چی غضروف بزاره میره تو مجدد باید صبر کنم حداقل یه سال تایه سال نیم که این غضروفهایی که گذاشته محکم بشه که بتونه یه لایه دیگه بزاره که بیرون بیاد
تمام خت که خىلى خوبشده طبىعى شده.

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

مامان سلما دماغش واقعا خوبشده

پردیس جان از بچه های اینجا 6 نفر من را ازنزدیک دیدند تو مطب دکتر با همه این حرفها من اصلا دکترم را به کسی توصیه نمی کنم چون واقعا مشکلات بینی ها با هم متفاوته بینی من خیلی مشکل داشت خیلی الان اکثرش برطرف شده امیدوارم با گذشت زمان بهتر هم بشه منتهی با همه مشکلاتش بینی منهدم شده ای نبود یعنی احتیاج به غضروف برداشتن از جایی به غیر از بینی نداشت
من همیشه می گفتم هیچ دکتری به نیت خراب کردن بینی بیمارش نمیره تو اتاق عمل ولی گندهایی که دکتر قبلیم زده چنان زیاد و افتضاح بوده که آدم احساس می کنه با نیت خراب کردن بینی دست به تیغ شده مخصوصا تو عمل دوم دیگه جای سالم تو بینی ام نزاشته قشنگ شخمش زده