2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862989 بازدید | 9716 پست
مامان سلما حساس شدی عزیزم این بینی هنوز ورم داره اره تمام رخ کاملا مشخصه ورمه ولی دکترت کارش خیلی تمیز بوده ، ورمات بره عالیه بینیت خوش به حالت ، خیلی مبارکت باشه بهشم انقدر گیر نده به خدا زوده واسه قضاوت ولی در کل بینیت خیلی خوبه، سبک کارای دکتر فروهنده همشون تو مایه ها بینی شماست؟
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
آمیتیس عزیز. عمل اولم بوده. والا من خواهرم الان 2 ساله اونم یش فروهنده عمل کرده. خیلیییییییی شیک شده مال خواهرم. البته اون بینیش شکسته بود و گوشتی و بزرگ ولی عالی شده. مال من اصلا به خوبی اون نیست. البته شاید چون دو سال گذشته من اینطور فکر میکنم. وقتی رفتم مطبش برا تحقیق تقریبا ندیدم کسی ناراضی باشه. هرچند تو همین تاپیک یه خانمی بود که قبل عملم باشون آشنا شدم بم گفت خیلی بده فروهنده . ولی من پیشش عمل کردم. اصلا درد و ورم صورت و کبودی هم نداشتم
خوش باش...که هرکه راز داند... داند که خوشی،خوشی کشاند😊😊😊😊

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرسی پردیس جان... بچه ها پس چرا من همش فکر میکنم سرشار از ایراده؟؟؟ خانوادم که میگن خوبه میگم حتما نمیخوان دلم بشکنه. بقیه هم که میگن میگم روشون نمیشه بگن بد شده . اینجا خوبیش اینه که همه صادقن چون آشنایی نیستش و همه به هم کمک میکنن. باز اگه ایرادی داره من آمادم که بشنوم
مامان سلما دکتر صمد فروهنده میشه درسته؟ سایت نداره؟ تهران اصلا مطب نداره؟ کجا عمل می کنه؟
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
پردیس جان ترمیمی یه خانمی بود که برای بخیه کشیدنش اومده بود میگفت سومین باره. که از پشت گوشش غضروف برداشته بود دکتر. خودش خیلی راضی و خوشحال بود ولی من اصلا به نظرم خوب نبود. نوک بینیش خیلی جلو اومده بود. بش گفتم گفت نه درست میشه خودم اینجوری خواستم. من مشکل تنفسی قبل عمل داشتم بعد عمل کامل باز شده راه بینیم. خواهرم هم مشکل تنفسی نداره
نه مهرگان کرج. توی خیابان بهار. کوچه مطهری یا اطهری ..همچین چیزی. از سمت میدون شهدا که بری تو خیابون بهار. فکر کنم سومین کوچه دست راست میشه
مامان سلما مرسی از پاسخت ، نه بینیت بی رو دربایستی خیلی خوب شده و ورماش هم بره دیگه عالی
آمیتیس جان مرسی. امیدوار شدم. شما میخوای ترمیم کنی؟ ان شالله که انتخاب کاملا درستی بکنی عزیزم. من که واقعا تحقیق زیادی نکردم. اما شما خیلی تحقیق کن. چون من بعد عمل خیلی حساس شدم به بینی و خیلی مهمه دکتر خوب دربیاره یا نه
پردیس عملم نمیدونم!!! ولی روی پره بینیم و کناره ها بخیه داشتم. فکر کنم همون باز میشه نه؟؟ اون ترمیمیه خیلی قوز نداشت. نوکش کلا خیلی پایین بود بعد با قوس ملایم اومده بود جلو ولی فاصله نوک از صورتش به نظرم خیلی زیاد اومد. البته خودش میگفت خودم خواستم.( نکته مهم اینه که دکتر فروهنده خیلی گوش نمیکنه شما چی میگید و چی میخواید فقط کار خودشو میکنه!) که به نظرم اگه خدای نکرده بعد عمل نراضی باشید ممکنه جواب درستی هم بتون نده