2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863060 بازدید | 9716 پست
من دو ماه چسب زدم الان سه روزه دیگه چسب نمی زنم روز اول بینی ان عالی بود کوچیک و جمع و جور حالا الان ورم کرده شدید نمیشه کاری کرد ورمش کم شه؟ خیلی رعایت می کنم و نمک حتی الامکان نمی خورم در ضمن شبها چسب می زنم امروز دیدم چسبم تموم شده کسی هم حال نداره بره برام بخره نزنم بده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مریمی جان من هم شنیدم دکتر غلامرضا احمدی هم اینطور برجستگی هایی که تو مریضهاش به وجود میاد با ماساژ برطرف می کنه دکتر خودم می گه صبر کن ورمات بره بهتر میشه به صورت علمی و تخصصی برام توضیح داد که چه اتفاقی افتاده که از حوصله بحث اینجا خارجه
شاید این ماساژها زمانش مهم باشه.یعنی بذاریم خیلی بگذره دیگه اثر قبلو نداشته باشه.منکه اصلا دکترو نمیبینم بخوام سوالی کنم.الان یه سمت غضروفم کمی تورفتگی داره و همونجا هم کمی میسوزه.احتمالا تبدیل به چاله خواهد شد.بنده امادکیشو دارمه.
ترمیم با دکتر سامی
مریمی جان دکتر من تو فیس بوک هست خودش گفت هر وقت ایرادی دیدی همون موقع عکس بگیر برام بفرست من هم کچلش کردم دم به دقیقه دارم بهش غر می زنم فکر کنم آخر سر از دست من فیسبوکش را ببنده
دوستای گلم خواهش میکنم این پرسش منو جواب بدین دارم از نگرانی میمیرم من دوسال پیش با محبی عمل کردم چون شهرستانم فعلا دسترسی ندارم بهش تا دوماه دیگه بالای بینیم جایی که قبلا قوز داشتم برجسته تر و پهن تره از پایین بینیم واین موضوع خیلی منو ناراحت کرده میخوام برم پیشش که اگه مشکل با سوهان کشیدن رفع بشه واسم سوهان بکشه ولی از طرفی میترسم سوهان بکشم کل بینیم دفرمه بشه ممنون میشم اگه تواین زمینه اطلاعاتی دارین یا از بچه های این سایت کسی با محبی عمل کرده واین مشکل وداشته ورفع شده منو در جریان بزارین چون خیلی نگرانم ممنون
خانوم سارا : همونطور که قبلا هم گفتم تو این مدت 2 ماه چسب زدن پوست بینی تحت فشار مجبور بوده بچسبه به بافت ، الان و بعد از نزدن چسب اون اجبار و فشار از رو پوست برداشته شده و فرصت میکنه با دل خوش و خیال راحت تا میتونه و تا دلش میخواد آزادانه ورم کنه و یه آخیش آخیش ریز هم بگه تو دلش و قد بکشه واسه خودش برای اینکه تکراری نباشه مثال گن رو نمیزنم اینبار ، شما یه تیکه ابر ضخیم رو در نظر بگیرین که یه وزنه روش قرار داده شده و مثلا بعد از یک هفته اون وزنه رو از روش برداشته میشه ، چه اتفاقی برای اون ابر خواهد افتاد ؟ صد در صد از هم باز خواهد شد و حجمش تو همه جهت بیش تر خواهد شد ، داستان بینی و چسب و ورم هم دقیقا مشابه این موضوعه. اجازه بدین هرچقدر که میخواد و میتونه و زورش میرسه ورم کنه تا به مرور شروع به فروکش کردن بکنه ، یه فواره درست از بالاترین نقطه ی صعودش شروع به سقوط میکنه (اینم از من به شما یادگاری)
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
خانوم دلشاد : اینهمه نگرانی برای چیه ؟ شما که دو ساله از عملتون گذشته، هرچند ممکنه بهتون سخت گذشته باشه که طبیعتا درکتون میکنم، در مورد بینیتون اگه مشکلش فقط همون برجستگی هست که با سوهان کشی برطرف میشه و اصولا یه سوهان کشی ساده باعث دفرمه شدن بینی نخواهد شد، اگر مشکلات دیگری هم داره به امید خدا قابل حله، فقط قبلش مطمئن بشید دکتر خودتون قادر به انجام این رفع عیب ها هست، بستگی به محل قرارگیری اون قوز یا برجستگی ( ناحیه ی غضروفی یا استخوانی ) و حجم تغییرات مورد نیاز عمل روتوش یا ترمیمی میتونه با بیحسی موضعی و یا روش نیمه بیهوشی و یا حتی با بیهوشی کامل صورت بگیره و چه بهتر که داخل کلینیک یا بیمارستان باشه و در محیطی کاملا استریل نه خدایی نکرده داخل مطب. نگران نباشید.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
در انتظار لطف خدا ممنون از توضیحات کاملت راستش میترسم سوهان بکشه بعدش بینیم دو تیکه بشه یا یه مشکلی پیش بیاد البته اینا به خاطر استرسه اینو میدونم مشکل بینیم دقیقا توی قسمت استخونیه بینیمه راستش روزی که میخواست قالبمو دکتربرداره دستیارش اینکارو کرد وقالبم با اینکه قبلش رفته بودم حمام دوباره سفت شده بود روی بینیم ودستیارش به زور قالبو از بینیم جدا کرد واسه همین میترسم بینیم آسیب دیده باشه البته الان در ظاهر فقط همون مشکل قوز هست که خیلیم نامحسوسه ولی از اونجایی که اونروز اون اتفاق افتاد ودکترم کلی بینیمو بعدش ماساژ داد همش استرس دارم ولی بعدش که خودمو تو آینه دیدم بینیم عالی بود واین قوز نامحسوسم نداشت ولی نمیدونم چرا الان هست
بله اقای در انتظار من وقتی تو مطب دکتر کلانتر بودم و دستیارشون صحبت میکرد چند سوال رو پاس دادیم به دکتر و مستقیم دستیارشون ازشون سوال کرد اما ایشون یا داشتن با تلفن صحبت میکردند یا ایمیل چک میکردن یا جواب منشیشون رو میدادند چند دفعه ازشون سوال کردیم و هر دو در سکوت منتظر جواب بودیم که دکتر پشت گوشم رو دست زد و گفت غضروف داره و یه چیزی به دستیارش گفت اونم مثل طوطی فقط میگفت پهن میشه . اقا بینیم چه شکلی میشه؟ پهن میشه قوسش پر میشه ؟ : نه دیگه پهن میشه اقا نوک بینیم یکم باید بره تو و روش پر شه دیگه ؟ : نه پهن میشه من هر چی میپرسیدم میگفت پهن میشه بهش میگم قشنگ میشه ؟ : میگه نه خوب عوضش تنفست بهتر میشه . دیگه من با دکتر حرفی باید میزدم؟ اخرش منتظر جواب دکتر بودم با دستیارش از جاشون بلند شدن یعنی خوش امدید اقای دکتر احترام به بلند شدن از جاتون نیست به خدا احترام به پاسخگویی به مریض 9 ماه در صف انتظار و 5 ساعت در مطب نشستن هست باور کنید البته اگه به نشانه احترام بودن بود. اما اگه بدونم که واقعا مشکلم به دست شما حل میشه بازم میام مطبت اینقدر میام تا بفهمی اگه یکبار درست جوابمو میدادی بهتر از این بود. بله هههه اینجوریاست
پردیس جان بینی من کلکسیون مشکلات بود دکتر اولم به هوای عروسکی کردن بینی خیلی قسمت استخونی را تراشیده و از غضروف بینی برداشته بود که باعث شده بود بینی ام پلی بک بشه به شدت یعنی پشت نوک بینی گرد و متورم و برآمده میشه بله من قوس داشتم که این قوس زیر پلی بک پنهان شده بود مشکل دیگه ام هم تا به تایی شدید سوراخهای بینی ام بود تیغه بینی ام از داخل کاملا یه راست منحرف بود و نوک بینی ام یه کم به چپ تمایل داشت نوک بینی ام هم خیلی گرد و قلقلی بود
سارا جان تا حدی مشکلات شما رو دارم ، اما خیلی سر در گمم نمیدونم چه جوری اعتماد کنم به دکترا ، حالا شما میتونید عکس قبل و بعدتون رو بذارید تا شاید کمکی بشه بهم و اینکه میشه بگید پیش کدوم دکترا ویزیت شدید و چرا به سجادیان اعتماد کردین؟