2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863060 بازدید | 9716 پست
سارا جان بینیت خیلی خوب شد. مبارکت باشه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در انتظار مرسی ازت من آخه مشکل بینی ام ورم ماندگار شده که تبدیل به بافت فیبروز شده بوده بود واسه همین مثل چی از ورم می ترسم نه هر ورمه همون ورم پشت نوک بینی دکتر هم بهم گفت اگر دیدی اون نقطه برجسته شد دوباره چند روز چسب بزن
پردیس جان من پیش علامه، توسلی، نادریان و سامی رفتم راستش من پیش علامه حتی وقت عمل هم گرفتم که به دلیل اینکه همون موقع چند نفر از ترمیم باهاش ناراضی بودند کنسل کردم اونموقع اصلا نمی دونستم مشکل بینی ام چیه و جالبه خود دکتر علامه هم اصلا اشاره نکرد بهش کلا هیچ دکتری به مشکل اصلی بینی ام که پلی بک بودنشه اشاره نکرد فقط می گفتند پوست بینی ات ضخیمه و کاریش نمی شه کرد و تغییری نمی کنه و از این حرفها سجادیان را برای این انتخاب کردم که بینی گوشتی زیاد عمل کرده و با مشکلاتشون آشنا هست نمی دونم چی جوری بگم با اینکه هیچ قولی بهم نداد خیلی اعتمادم را جلب کرد تا الان هم از کارش راضی بودم
کلا سجادیان ترمیم را راحت قبول نمی کنه خیلی هم به عنوان یه جراح جوونه تازه 5 سال هست که تخصصش را گرفته من این ریسک را کردم و پیشش عمل کردم با اینکه می دونستم تجربه اش کمه چون اعتمادم را جلب کرد ولی به کسی توصیه نمی کنم کار من را بکنه
خب راستش سارا جان فقط میخواستم ببینم جه طور میشه به کار یه دکتر اعتماد کرد. راستی یکی توی سایت قناعت پیشه رو معرفی کرده بود که وقتی داشتم میرفتم مطب منافی تابلو اونم دیدم رفتم تو ساختمون یکی باهاش عمل کرد بود یکم باهم صحبت کردیم مثل دیگران تو مطب های دیگه کل فامیلشون پیشش عمل کردن و گفت خوبه گفتم چقدر هزینت شد گفت 18 ت تازه من انحراف و اینا نداشتم بعد یکسر رفتم تو مطب چند نفری نشسته بودن یه دختره نشسته بود برای مشاوره راستش زیاد دقت نکردم ولی وقتی داشت با منشی صحبت میکرد متوجه شدم یکبار عمل کرده با خوده دکتر و برای بار دوم اومده بود یکم بنظرم بینیش قوز داشت شاید واسه اون اومده بود با منشیش حرف زدم یه کاغذ داد دستم گفت با این شرایط دکتر ترمیم قبول میکنه 1- عکسای قبل عملت رو داشته باشی(هم عکاسی هم سیتی) 2 - دکتره قبلیت یه شرح حالی از عملت بنویسه و یک نامه معرفی به قناعت پیشه خلاصه پروسه ایییییی بود واسه خودش حالا کسی از این دکتره چیزی میدونه به ما هم بگه خوشجال میشیم
اهان راستی رفتم مطب دکتر خودم که ببینم کلا نظرش چیه وقتی برگشتم پایین از سرایدار پرسیدم این دکتر حسنی بینی هم عمل میکنه گفت نه دکتر رزیتا بشارتی عمل بینی انجام میده دیددم ای دل غافل رزی هم تو این ساختمون بوده و من نمیدونستم اخه تابلو دکتر من هم جراح فک و صورت نوشته منم به همین اون سال اعتماد کردم و رفتم ،بعد این سری که رفتم بعد این که سوالم درباره بینیم تموم شد پرسیدم دکتر من یه سوال در مورد فک داشتم فکر میکنید چی بگه خوبه؟ میگه این رو باید از متخصص فک بپرسید خلاصه ما که نفهمیدیم بلاخره تخصص ایشون در چه زمینه ای هست
سلام،من چند روزیه مطالب این تاپیک و میخونم،خیلی مفیده و کمک میکنه.دیدم بچه ها خیلی با تجربن گفتم شاید بتونم ازشون کمک بگیرم،چند تا سوال داشتم ممنون میشم کمک کنین،چون چند روزه خیلی اذیت شدم. من ٣هفته است که عمل کردم.طبیعی میخواستم،بینیم قوز داشت،انحراف داشت و کج بود ولی قضروفی و نسبتا بزرگ.تا اخر هفته دوم خیلی خوب شده بود و صاف بود ولی از هفته دوم به بعد زیاد رعایت نکردم و به پهلو ها خوابیدم،از رو چسب متوجه شدم که همون سمت که انحراف داشتم باد کرده ولی زیاد جدی نگرفتم.روزی که میخواستم برم چسبو عوض کنم وقتی چسب و باز کردم دیدم نوک بینیم خیلی کج شده ،به همون سمتی که انحراف داشت متمایل شده.به دکترم گفتم گفت اره کج شده و کلی هم غر زد که رعایت نکردی،بعد کلی بالای بینیمو محکم به خلاف جهت کجی فشار دادو گفت الان خوب شد،منم رفتم تو اینه مطبش دیدم ٧٠درصد صاف شد،بعد گفت چون تو از قبل انحراف داشتی،این انحراف و کجیت کامل خوب نمیشه و ٧٠درصد خوب میشه،منم کلی غرغر که ادم حسابی نمیتونستی این و قبل عمل بگی.خلاصه او مدم خونه و از رو چسب دقت کردم دیدم دوباره مثه قبل فشار دادن کج شده،زنگ زدم دکتر گفت نگران نباش با تزریق و ماساژ خوبش میکنم.الان هم سوراخ سمتی که انحراف داشت پایین تر از اون یکی سوراخ بینیمه،خیلی میترسم کج بمونه،ببخشید طولانی شد،سوالام ایناس: ١)مشکل کجیم حل میشه با ماساژو تزریق. و این حرفا؟. ٢)اگه این کجی بمونه، با سوهان کشی حل میشه یا ترمیم؟٣)اینجا خوندم که تزریق ضرر داره و نذارید تزریق کنه،حالا اگه دکی خواست تزریق کنه چی کار کنم؟ممنون که تجربه هاتونو به ما هم میگید
سلام اقای ارمین منم همین مشکلو دارم ینی دماعم داره به ی سمت کج میشه منم خیلی نگرانم فک نمبکنم به مهلو خوابیدن روی کج شدن تاثیر داشته باشه دکتر من که گفت میتونی به پهلو بخوابی منم حالم شدید گرفتس دوستان کسی تجربه ای داره بگه لطفا و اینکه جرا تزریق بده
مامان امیر شما تازه عمل کردی؟ با افلاکی؟ من فک نکنم به پهلو خوابیدن اونقدی تاثیر داشته باشه . بیشتر برای اینه که بینی تو بالشت فرو نره. اینو دکتر گفت که به پهلو نخواب که تو بالشت فرو نره.منم بعد عمل اولم بعد مدتها بینیم کج تر شد. ماساژ فک کنم تاثیر خوبی داشته باشه و دکتر بهتون میگه که چسب زدن باید چجوری باشه. که دکتر هیچکدومو به من نداد و منم کوتاهی کردم و پیگیری نکردم. بینی شما از اول انحراف داشت یا الان داره کج میشه؟
ترمیم با دکتر سامی
Faren جان محبی دکتر خوبیه ولی توکار هر دکتری ممکنه 10 درصد نارضایتی پیش بیاد ولی من اون مدتی که میرفتم واسه ویزیت همه از کارش راضی بودن حتی اون اواخر کارای فانتزی عالیم تو مطبش دیدم ولی خوب شانس من بدبخت جای قوزم مونده البته اونروز که قالبو برداشت عالی بود عاشق دماغم شده بودم
آقای آرمین من دفعه دوم که عمل کرده بودم بینی ام کامل کج شده بود البته این هم بگم بینی اصلی خودم کاملا صاف و قرینه بود دکترم با یه ماساژ به شدت دردناک که از شدت درد بی اختیار اشکهام می اومد درستش کرد ولی خب یه کمش باقی موند که اون هم به مرور زمان رفع شد و فقط یه کم نامحسوس نوک بینی ام به یه سمت منحرف بود ولی خب بینی اصلی من صاف صاف بود بینیهایی که کج هستند به اصطلاح دکترهای کجی تو حافظه شون می مونه و تمایل به کج شدن مجدد دارند در مورد جهت خوابیدن دکتر من قالب را که برداشتم گفت هر طور دوست داری بخواب در مورد تزریق من عمل اولم که 10 سال پیش بود تزریق چند بار داشتم و مشکلی برام پیش نیومد الان هم که ترمیم کردم دو بار تزریق داشتم و فعلا مشکلی پیش نیومده اصلا به دکترتون اعتماد کنید هر دارویی یه ساید افکتی داره ولی وقتی دکتر تشخیص میده لازمه قطعا مزایاش بیشتر از معایبشه بعد هم روتوش اگر منظورتون روتوش بدون بیهوشی و با بی حسی تو مطبه بعید می دونم بشه کجی را با بی حسی و سرپایی برطرف کرد