2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863088 بازدید | 9716 پست
مریمی جان اتفاقی نیافتاده انقدر ناراحتی حالا که اینطور شد بزار بگم تا حالا دو سه بار هم پسرم با سرش زده تو بینی ام هیچ چی هم نشده نمی گم مواظب نباش مواظب باش ولی خودت را اذیت نکن خواهرم هم تازه عمل کرده بود هفته اوش پسرم 4 ماهش بود یه بار محکم سرش خورده بود تو بینی خواهرم الان سه سال و 4 ماه گذشته بینی خواهرم هم هیچ چی نشده
سجادیان تو مطب خودش منشی اش عکس می گیره بعد می ده می بری پیش دکتر من عکسهام را بردم پیشش که رو عکسها باهم حرف بزنیم خودش می خندید می گفت این چه عکسهایی که گرفته چقدر بینی ات بد افتاده یعنی تو واقعیت به افتضاحی اون عکسها نیست این عکسها را از خیلی نزدیک می گیرند یکی از دوستای من که عکاسی خونده می گفت عکس پرتره را نباید از نزدیک گرفت چون قیافه دفورمه میشه و ایرادهای چهره چند برابر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوخخخخخ راست میگی?خیلی کسایی کع بچه دعرن شنیدم بچه زده تو بینیشون.دوستم اصلا بخاطر همین بینیش شکست وکج شد.چن سال بعد عمل کرد.یکی دیگه هم همینطوریشد قوز درآورد عمل کرد..یه دختری هن با قیصری عمل کرده بود شب اول از تخت افتاده بود ولی چیزیش نشده بود,عوضش چند ماه بعد پای بچه خورده بکد تو صورتش و متورم شده بود....اخه میدونی بینی من تمایل شدیدی داره به کج شدن و من امروز این بهانه ذو دادم دستش.سعی میکنم دیگهدبهفک نکنم.راستی من ابدا نمیتونم حتی لبخند بزنم غیراینکه درد میگیره,اصلا عضلاتم حرکت نمیکنه.البته عمل اولم همینطوری بودم.اینش مهم نیس.سارا و انتظار ازتون ممنونم.
ترمیم با دکتر سامی
سلام دوستان خوب هستید؟ من 20 روزه عمل کردم اما ی طرف بینیم انگار بالاتر از سمت دیگس واسه همین انگار کجه خیلی تو ذوقمه و خیلی ناراحتم به دکترم زنگ زدم میگه ورمه اما روز به روز داره بدتر میشه میخوام ببینم شما چه نطری دارین اگه عکسم اپلود شه واستون میدارم لطفا نطرتونو بدین ممنون
سلاااااااام به همگی و خانوم مدیر جدید خیلی وقت بود اینجارو گم کرده بودم که مانی جان آدرس تاپیک جدیدو برام فرستاد چقدر جلو رفتیدددددددد فعلا خبر از ترمیم کسی ندارم اما امیدوارم هرکی ترمیم کرده راضی باشه فعلا خداحافظ دوستای گلم
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید، کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دایمی باشد...
کتانه پست ها : 987عضویت:1389/10/2 1393/7/7 - 8:16 صبح [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] اینیکه میگین کم شده از نوک بینیم یعنی در همه جراحی ها بینی کم میشه یا جراح من اینکارو اشتباه انجام داده? +++++++++++++++++++++ کتانه جون این کم کردن نوک ، از استعدادهای بالقوه ی نادره که تو بعضی موارد بدشانس ، مثل من، بالفعل میشه !! نمیدونم بهت چی بگم کتانه جون ... حالا که در آستانه ی یک سالگی هستم و هنوز نوک بینیم بالاست و ارتفاعش زیاده و قوز داره نمیدونم واقعا میتونم حواله ت بدم به یک سالگی یا نه ؟؟ آقای در انتظار کاملا درست میگه ... من همون موقع که قالبمو برداشتن اولین چیزی که رفت تو چشمم همین زدن ِ نوک بود ! چی بگه آدم ...حیف اونهمه تحقیق ابلهانه و کورکورانه که مفت نمی ارزید ... من حتی به تو هم غبطه میخورم چون تو حداقل نیم رخت ،غیر از سربالایی جزیی ش، هیچ ایراد دیگه ای نداره ... تازه سربالایی ت هم از اون مدل هاست که میاد پایین ...ولی من حتی نیمرخم ندارم ... مرتفع ، ناهموار ، نوک بالا ولی کلوملا افتاده ،سوراخا یه مدلی اصن ... کلا کلکسیون زشتی ها ... اینقدر تابلو بازی درآورده که هرجا میرم همه نگاه ها برمیگرده طرفم ... منم با سارا موافقم کتانه ... پره هات جمع تر بشه بینیت خیلی تغییر میکنه ...یادمه میگفتی خودت گفتی دست نزنه پره هاتو ،درسته؟ چون نادر یکم سوراخات بزرگتر از معمول باشه حتما برش میده پره هارو ... فکر میکنم تو مطب هم پره هارو جمع میکنن ... منکه به ترمیم با نادر اصلا فکر نمیکنم ... یعنی اصلا زیربار مشکلات نمیره که بخواد ترمیم هم بکنه !! خیلی اصرار کنی نهایت قوز رو قبول میکنه اونم میگه گذاشتم که طبیعی تر باشه حالا اگه نمیخوای سوهان میکشم ... خب آدم چطور میتونه به کسی که قوز میپسنده اعتماد کنه و بده قوزشو سوهان بکشه ؟ ایشالا هرچی درمیاره صرف کاشتن موهاش بشه
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
مامان امیر پارسا.تازه عمل کردی.من متوجه بالاتر بودن یه پره نشدم. بیشتر عدم تقارن سوراخا از روبرو رو می بینم.انگار یه سمت پره ات متورم تر از اون یکیه.بیشتر صبر کن. دکتر کی بوده؟
ترمیم با دکتر سامی
خداییش سجادیان از یه نظر خیلیییی خوبه و اون اینکه اگر ایرادی واقعا وجود داشته باشه زیر بار میره لازم نیست انرژی بزاری باهاش چونه بزنی یه موقعهایی اصلا خودش می گه مثلا من یه مشکلی داشتم ولی نمی دونستم دلیلش چیه و چرا اینطور شده که خودش برام توضیح داد که این که می گی نمی دونم چرا اینطوریه دلیلش چیه چرا ایجاد شده تو عمل های قبلیم چرا کامل برطرف نشده و آیا با رفتن ورم میره یا نه