2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863074 بازدید | 9716 پست
اره مریمی جون یکی از پره هام متورم تر هست منتها همبن پره از داخل بیشتر برش خورده هم سوراخش بزرگتر شده هم انگار بالاتر از اون یکی هست من شیراز عمل کردم پیش دکتر ساریخانی که ایکاش عمل نمی کردم
مریم جان من هم یه کم ترسیدم با اینکه یکی دو تا ضربه ای که پسرم زده تو بینی ام امیدوارم عاقبت به خیر شم اما تجربه دو ماهه و چند روزه من از ترمیم بینی ترمیم شده هر روز یه جوره من هر بار که می رفتم مطب یه ایرادی می گرفتم هفته بعد اون ایراد برطرف شده بود و یه ایراد دیگه می گرفتم تا الان که شکلش نسبتا ثابت شده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه رستگار عزیزم.من گفتم پره هامو برش بده.اون برش نداد. واقعا ما که از اول میدونستیم دکتر قوز میزاره نباید اصلا فک میکردیم بهش.من احتمال قوز و ناقرینگی میدادم از اولش.ولی اینکه کلیتش از تمامرخ اینجوری باشه نه.حالا اینجوری باشه ولی ظریفتر و جمع و جورتر. من نمیشه فقط پره هام برش بدم چون نوک بینیم باید باریکتر بشه تا خوب بشه
سارا چون همون تیزی نوک بینی نداره اگه پره هامو جمع کنم خیلی کوفته میشه. رستگار جان به من غبطه نخور منم قوز دارم.من اگه از قوسای سامی نمیترسیدم حتما باهش عمل میکردم چون انتخاب اولمم اون بود.چون ظریفکاری میکنه واقعا.ولی اگه عمل نکرده بودم.دیگه اصلا تهران عمل نمیکردم.
سلام سارا جون فکر ترمیم رو اون ته تهای ذهنم قایمش کردم یه وقتایی میرم ذهنمو میگردم اون فکر رو هم میبینم یادش میفتم وگرنه قصدم فعلا ، حداقل تا چندسال آینده، اصلا جدی نیست ... یعنی الان از نظر روحی قدرت ریسک ندارم دیگه ... همینجوری الکی یه وقتایی تو مخیله م بهش فکر میکنم ... کتانه ولی من بازم غبطه میخورم ... غبطه خودمه دوس دارم بخورمش جدا از شوخی ، نیم رخ من ... ارتفاع داره ، نوک سربالا داره ، تمایل به منقار طوطی داره ، کلوملا خمیده داره ... خلاصه جغرافیاییه واسه خودش ...کم مونده تو کتابای درسی بیارنش غبطه که خوبه ... این روزا من غصه ، حسرت ، افسوس ، شِکَـر ... و ازین دست خوراکی ها هم زیاد میخورم
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
رستکار جان کار خوبی می کنی فعلا همون ته مه ها نکهش دار من خودم اکر انقدر این poly beak بودن بینی ام رو مخم نبود ترمیم نمی کردم بعدش بینی من واقعا داغون بود به قول سجادیان میکه هرجاش را میکیری یه جای دیکه اش ساز می زنه راست هم میکه نوک بینی ام را chasb می زنم ورمه میره posht نوک بینی ام تمایل به فیبروز سازی هم داره دماغه اونجا برجسته میشه نوک را نمی زنم از شدت ورم میخواد بترکه خلاصه بساطیه من هم بد pust و دیر التیام کلا فکر کن یکی از بخیه های pare هام را اقا بسرمون اونموقع که هنوز نکشیده بودم بخیه هام را کرفته کشیده نخ بخیه یک کم بوستم را بریده دیروز جاش جوش زده بود خلاصه به غلط کردن می افته ادم  
الان داشتم عکسهای سحر بی نیاز را نکاه می کردم که میس یونیورس کانادا شده بود بینی اش کم داغون نیست فقط کوجیکه وکرنه خیلی داغونه الان با ایبدم با لبتاب بیام عکسهاش را میزارم ببینید بعد با اون بینی شده میس یونیورس ماها بودیم با اون بینی از خونه بیرون نمی رفتیم  
یا هیفا وهبی تمام عکسهای بدون ادیتش از سه رخه یدونه اون هم از یه سمت یه دونه عکس تمامرخ دستکاری نشده نداره تو تمام کلیبهاش و برنامه های زنده ای هم که میاد دقیقا فقط همون سه رخش به دوربینه
اخه سارا اونا اونا اونقد رو چیزای دیگه مانور میدن که بینی کمرنگ مبشه تو صورتشون.اون ارایشا و مدل مو و هیکل و ..... ما که بیشتز صورتمون مشخصه هی به دماغ گیر میدیم.خیلی غژ دوستام از ایران رفتن اصلا بینی عمل نکردن و واقعا هم بد هستن. من خودم حجاب دارم و اغلب هم ساده هستم.و دلم مبخواد دبگه بینیم حداقل زشت نباشه. من تو مطب سامی کسایی دیدم که همه زیبایی صورتشون بخاطر بینیشون بوده.قیافه صفر....
ترمیم با دکتر سامی