قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
1.faren جان کم پیدایی؟ 2.پردیس جان جواب دادم 3.من یه کار از حسنانی دیدم قشنگ بود یه قوس ملایم خوب داشت و خیلی تمیز بود 4. بچه ها بنظرم دنبال دکترایی نباشید که ترمیم قبول می کن. شاید تازه دارن تمرین می کنن. دنبال دکترایی باشید که ترمیم انجام میدن. همینا که خیلی ترمیم می کنن هم معلوم نیس چی از آب در بیان.
دپرس بودن که انگار مسری شده من هم دپرسم انگار دیگه بعد از ترمیم بینی هدفی تو زندگیم ندارم بی شوخی این مدته انگار انقدر رو این مساله زوم کرده بودم که الان که ترمیم کردم و نسبتا بینی ام خوبه انگار زندگیم بی هدف شده
سلام.گفتم چند وقت نیام نی نی سایت از فشار روحی و اعصابم کم شه.داشتم روانی میشدم فشار خون گرفتم.اره عزیزم همون دکترایی هم که ترمیم میکنن ادم نمیدونه چی به سرش میاد چه برسه به کسی که اصلا ترمیم نمیکنه.تا الان هیچ کار زشتی از این دکتره ندیدم برای این گفتم که کار هیچ دکتر دیگه ای هم قبول نمیکنه.قوس به این میگن که کاملا ملایم باشه نه سرسره بسازن فکر میکردم دکتری که تهرانه انقدر عمل کرده که بهتر از شهرستانه.1دکترو 6سال میشناختم که هم تهرانه هم خوزستان به اسم فرزانه کاراش خیلی خوب بود فقط چون گفت امحرافت یکم میمونه نرفتم و واقعا پشیمونم.نهایت 1انحراف بد بود نه کل بینی منحدم شه
فرن جان باز دکتری که قبول نمی کنه تکلیفت باهاش مشخصه یه سری دکترها صرفا موش آزمایشگاهی می خوان از این دسته بترس که یه وقت گیرشون نیافتی صرفا به خاطر جاه طلبی خودشون و اینکه به عنوان ترمیم کار اسم در کنند ممکنه کاری که از پسش در نیان را قبول کنند
ساراجان من قبل عملم 55 کیلو بودم ولی الان شدم 60 کیلو . قبل عملم باشگاه بدنسازی میرفتم و وزنه های سنگین میزدم و از زمانی که عمل کردم تا حالا دیگه باشگاه نرفتم . ساراجون من وقتی دپرس میشم پراشتهایی عصبی میگیرم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .