2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863088 بازدید | 9716 پست
بینی نیوشا ضیغمیو کی عمل کرد؟ من هیچوقت ندیدم جایی بنویسه! پیش فرزین سرکارات نرفتم حتی 1نگاه به بیماراش بندازم گفتم اخه متخصص فکو صورتو چه به عمل زیبایی اونم انحراف

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

فرن جان طاقت داشته باش یه کم ببین من دفعه اول عمل کرده بودم تا یه سال سر بینی ام انگار از این گردالی هایی که دلقکها میزارن بود دقیقا یه گردالی جدا از ساختار بقیه بینی بعدش خیلی بهتر شد خیلی تو هم صبر کن تا یه سال انقدر خودت را اذیت نکن به خدا ارزش نداره حیف از جوونی و بهترین روزهای زندگیت نیست این که حل میشه اون بدبختی که صورتش به هر دلیل می سوزه یا اسید روش می پاشند چی کار باید بکنه همیشه به این فکر کن کسایی هستند که از خودت خیلی شرایطشون بدتره و آرزوی این را دارند که جای تو باشند
تو همین نی نی سایت یه خانمه بود که هم خودش و هم شوهرش خیلی خوش قیافه بودند و می گفت باردار که شد همه می گفتند بچه تو خوشگلترین بچه میشه بعد به خاطر اینکه دکتر زنان احمقش خودش سونوگرافی می کرد و نمی فرستاد پیش متخصص این کار و بچه اش که به دنیا اومد شدیدترین آنومالی های ظاهری را داشت لب شکری شدید جمجمه دفورمه چشمهای به شدت از هم فاصله دار بدبخت دختر هم بود و از نظر هوشی عادی و حتی با هوش خانمه می گفت زندگی زناشوییم نابود شده جدا از شوهرم زندگی می کنیم با دخترم و می خوام خودم و دخترم را بکشم بعدش هم دیگه نی نی سایت نیومد و کسی ازش خبر نداره ببین بدبختی یعنی این درد یعنی این این بچه طفلک زیر چند تا عمل باید بره تا قیافه اش شبیه یه آدم نرمال بشه یا نه چقدر باید براش هزینه شه اونوقت ماها اینجا به خاطر بینی ای که قطعا درست میشه حالا شاید پرفکت و عالی نشه ولی خیلی بهتر میشه می شینیم غصه می خوریم تو را نمی گم ها یکی باید همین حرفها را به خودم بزنه همه مون را می گم که برامون ترمیم بینی شده آخر دنیا
آبجی آسمان بیرنگ یعنی چی که اون آقایی که تو مطب بشارتی دیدی.م ی ر ح س ی ن ی رو میگم، ولی بچه فوق العاده خوبی بود ، کاش خودت بودی.یعنی من بچه ی خوبی نیستم؟ گریم گرفته.غرورم رو شکستی آبجی چطوری دلت اومد با من این کار روبکنی
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد. عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد
بچه ها تو روقران تو تهران ىک جراح پلاستىک ترمىمى,وجود تداره کارش خوب باشه؟من موندم کجا برم شىروانى که مىگن بسته عمل مىکنه.منافى ام که منو قبول نکرده.بشارتى ام که مىگىد خوب نىس گوش و حلقو بىنى.اخه من چکار منم.هزىنه عمل مهم نىس من دماغم داغونه .نوکش کج.ارتفاع کم کجو ماوجد.سوراخاى بدفرم کوچىکو بزرگ.از ى چشمم زىاد فاصله داره ابروهام ىکىش اومده پاىىن .توروخدا چند تا دکتر خوب معرفى کنىد.ىعنى ى جراحپلاستىک خوب وجود نداره
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

سلام دوستان. من از بچه های قدیمی تایپیک ترمیم بینی هستم. فکر کنم هیشکی منو یادش نباشه من 2 سال و نیم پیش با بشارتی ترمیم کردم بینی م خیلی کوچیک شده بود و کمی هم کج شده بود و قرار بود بشارتی برام بزرگش کنه و صافش کنه خب بینی م بزرگتر شد البته هنوزم بینی کوچیکی محسوب میشه اما خداروشکر از اون حالت کوچیکی غیرعادی در اومد و صافم شد اما قسمت چپ بینی م یه فرو رفتگی داشت که خوب نشده و قراره برم پیش بشارتی تزریق چربی کنم اون ناحیه رو
پانىد عزىزم مىشه دقىق بگى چند بار عمل شدى.بشارتى خوبه؟من ى بار پىشش رفتم نمىدونم مىترسم اعتماد کنم
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

عزیزم من 2بار عمل کردم دفعه اول دماغم داغون بود خیلی کوچبک و باریک و کج بشارتی برام ترمیم کرد با 4 تومن که برای تقریبا 3 سال پیش پول زیادی بود در مجموع راضی ام از کارش اما به نظر خودم نتیجه م راس پولی که دادم نشد البته چون مشکل اصلی بینی من کوچیکی بیش از حدش بود و تقریبا جز بشارتی هیچ کس تو کار بزرگ کردن بینی نیست برای همین هنوزم معتقدم در انتخاب دکتر بهترین انتخاب ممکنو کردم
البته الان مشکل من فقط اینه که سمت چپ بینی م فرورفتگی داره که باید برام تزریق چربی بکنه و اگه تزریق چربی بکنم بینی م دیگه عیب خاصی نداره و خیلی خوب میشه (اینو میگم چون صبحا بعضی وقتا اون قسمت فرورفتگی بینیم که ورم میکنه و پر میشه بینی م واقعا قشنگ میشه) اما خب، مثلا بشارتی از غضروفای مصنوعی استفاده میکنه تا بینی رو بزرگ و سفت کنه که من ترجیح میدادم توی بینی م چیز مصنوعی نباشه
عزیزم من شماره هاشونو ندارم بزنی تو گوگل شماره ها و آدرس مطبشون میاد اما من خودم اصفهانم برای عمل اول یه دکتر میشناسم تو اصفهان توووووووووپ اسمش دکتر جعفری پوره اما ترمیمشو نمیدونم چجوری باشه ولی برای عمل اول واقعا کارش درسته پیش علوی و علیپور و هاشمی و راستی هم نرو که همشون افتضاحن