2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863088 بازدید | 9716 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم واسه ترمیم اصلا به دکترای اصفهان اعتماد نکن بشارتی مدل بینی هاش طبیعی ه نوک بینی رو گرد درمیاره که من دوست دارم البته بینی من با اینکه فرمش طبیعیه اما بازم معلومه عمل شده شاید چون من ترمیمی بودم اما بینی های عمل اولیش خیلی خیلی طبیعی در میان
مرسى پانىد کاش مىشد عکستو دىد
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

بله درسته سارا جان.اما دیگه بعد از 7ماه چرا نوک بینیم قلمبه قلمبه اویزونه.چرا بعضیا بعد از 3ماه شکل عادی گرفته؟ هر کسی میبینه بینی من براش عجیبه.4تا کار از محبی دیدم بدون قوس بینی طبیعی پره ها جمعو طبیعی.همین محبی که میگن خراب میکنه.دکتر حداقل جوری باید خراب کنه که جای ترمیم بزاره.تو بینیم گوشت اضافه اومده.رفتم مطب تعطیل بود همش سرکوفت میخورم
بچه ها اىن دکترو مىشناسىدhttp://8pic.ir/links.php?file=8z21zzcpeqdf2qucs9yf.jpg

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

سلام . دوستانی که تازه ترمیم کردید سارا جون- مریمی جون- آسمان جون و... نوک بینیتون نسبت به قبل چه جوری شده ؟ منظورم اینه که نوک بینیه همتون سفته یا نرمه ؟ اگه سفته دلیلش چیه ؟
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
عسل 44 جون این دکتره مثل اینکه جز دکترهای خرابکاره بهاره جون بینی من هنوز نوکش نسبتا سفته و حس نداره نسبت به اوایل بهتر شده ولی کماکان عادی نیست دلیلش هم اینه که نوک بینی برام غضروف گذاشته
,سارا جان دکتر فرشىد محبوبى راد؟خرابکاره؟پس چقد عکساش خوبه