2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849543 بازدید | 9732 پست
panii جان من 3 ،4 سال پیش با نراقی اندوسکوپی کردم که به قول بچه ها پول زور زیادی میگیره اون موقع ازم 120+پول ویزیت گرفت بعد مثل ببخشیدا گله ادمارو میریضه تو یه اتاق واسه همه یه اسپری بیحس کننده میزنه بعد میگه 15 دقه دیگه بیا تو (حالا این وسط کسی مشکل گوش داشته باشه مهم نیست اندوسکوپی بینی هم میشه نه اینکه فکر کنید واسه پولشه ها نههه) بعد دوباره یه گله میفرسته تو یه چیزی مثل میله میکنه تو بینیت که چون بیحسه درد نداره ولی حس خوبی هم نیست بعد مریضای دیگه همه دورتن دارن تو بینیتو نگاه میکنن همه میگن ههههههههههه وای! و اینا و .....دکتر هم به همه میگه هیچی نیست ار همه پول میگیره بعد به همه اخرش یه اسپری اونم یک نوع میده میگه برو ایشالله خوب میشی ! بابام داشت از عصبانیت میترکید بنده خدا همین!
وقتی مقالات این دکتر رو میخوندم عاشقش شدم و با خودم گفتم خودشه این میتونه مشکل بینیمو حل کنه قافل از اینکه این همه خرج کردیمو مثل دکترای عمومی همون اسپری داد که اونا میدن این جناب دکتر خوب جزوه حفظ میکرده اما کارگاههای عملی شو خواب میمونده یا به هر دلیلی نمیرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلااااام مجی جون نه بابا چه مشکوکی من غیبتم واسه این بود که واقعا این مدت تو وایبر و اینستاگرام و.....ذوب شده بودم ..خخخخ الانم هستم همچنان ...البته با یه سری از بچه هاتو وایبر در تماس بودم ..بعله
سارا جون. خوبه شما تند تند میری پیش دکتر . یه دلگرمیه. ولی بمن که گفته برو یه سال دیگه بیا.همش احساس می کنم داره اتفاقای بدی اون زیر میفته که من و دکتر ازش بی خبریم.......هیچ ماساژ و کار خاصی هم بهم نگفته.فقط گفته نباید بخندی.چرا آدم وقتی چسبو بر میداره کلا با یه بینی متفاوتی روبرو میشه؟
ترمیم با دکتر سامی
مریمی جان دکتر من هم فکر نکن کار خاصی می کنه فقط دو بار تزریق کرده برام تو ناحیه پشت نوک بینی که اون هم هفته های اول بعد از عمل بوده یکی اش موقع برداشتن قالب هفته اول و یکی هم سه روز بعد از برداشتن قالب دوم ماساژ هم تا حالا نداده با اینکه برای عمل اولی ها انجام میده با اینکه ورم همون ناحیه که گفتم الان به نظرم خیلی زیاد شده و کاملا قوسم را پر کرده و بینی ام صاف شده و من خیلی نگرانم که پلی بک بودن بینی ام برنگرده دقیقا الانی که من خیلی نگرانم بهم گفته دیگه لازم نیست هر هفته بیایی فقط مشکلی پیش اومد در تماس باش
مریمی جان نگران نباش من هم هرسری میرم حموم چسبم را بر میدارم با یه مدل بینی مواجه میشم فقط لامصب می رم پیش دکتر خودش را میزنه به موشمردگی خوشگلترین حالت ممکن را می گیره هر ایرادی داشته روزهای قبلش میرم پیش دکتر برطرف میشه بعد فرداش دوباره برمی گرده
چه خوب که قوست پر شده. ایشالا که مشکلت بر نمی گرده. فک نکنم سامی اصلا تزریق کنه برای هیچ کس. آمپول دگزا می زنن؟اگه دگزا هس که پوکی استخوان میاره.من کمبود کلسیم دارم اصلا نمی تونم تزریق کنم.بینی ام با چسب خیلی خوبه. طبیعی و بی عیب. بدون چسب اما ایراد تابلویی هنوز نداره ها ولی بی ریخته. همزمان با کم شدن ورم ها نگرانی من شروع میشه...البته احتمالا عدم تقارن خواهم داشت بعدها. خدا کنه قابل اغماض باشه
ترمیم با دکتر سامی
عکسش را دیشب دیدم بینی اش خیلی خوب بود ولی من ناراحت نیستم باید واقع بین بود بینی من گوشتی بود عمل اول هم اون شکلی نمی شد چه برسه به ترمیم مهم اینه که اون ایرادهای تابلو را نداره و خیلی تو کلیت صورتم تاثیر مثبت گذاشته بقیه اش مهم نیست البته این هم بگم اگر ورمهام رفت و عیب تابلویی پیدا کرد قطعا روتوش می کنم