2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849534 بازدید | 9732 پست
مریممى جان عکسهاى سایتش خوبه ولى همون طور که گفتى درست بعد از قالب هست، در مورد خنده شون من تو عمل اول که پره ها یه برش ریز زیرش داشت، نمیتونستم بخندم ولى تو عمل دوم که فقط برش کلوملا بود، از روز اول لبم اصلاً سر نبود و میتونستم بخندم، بستگى به نواحى برش داده شده داره، بعد عمل یه مدت طول مى کشه اعصاب اون نواحى ترمیم بشن . منم تازه قالبم رو برداشته بود، بینیم خوب بود و فرو رفتگى زیر ورم بود.به نظرم نمیشه مطمئن بود. البته ردش هم نمى کنم چون از نزدیک خودم ندیدم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان دینا، این مشکلى که مى گى بستگى به شدتش داره و این که کجى از قسمت استخوانى بینیت هست یا غضروفى؟ تا به تایى هم نمیدونم والا تو عمل باز و دکتراى گوش و حلق و بینى زیاد پیش میاد، منم دارم، خیلى در موردش امیدوار نباش ولى اگه چاره داشت، بگو ما هم مشترى بشیم
یاس کوچک.چه جالب که بعد یه هفته مریضای زمانی بدون ورم و کبودی هستن که میتونه ازشون عکس بگیره وبذاره سایتش . حالا واقعا کاری ندارم که بعدا بینیشون خوب میشه یا نه ها...کلی می گم.البته من کلا بدعملم. سر عمل اولم هم همینطوری بودم و نگران بودم که هیچوقت نتونم بخندم.........یه خانمی هم با سامی ترمیم کرده بود سر یه هفته هم آرایش کرده حسابی هم بلند بلند حرف میزد و میخندید.حالا من........البته من بعد عمل اولم حتی بعد رفتن سری ها یه کوچولو لب بالام حرکتش کمتر شد و دیگه هم خوب نشد. این دکترا چه بلاهایی سر آدم میارن. مامان دینا به نظرم اگه دکترت خیلییییییی خراب کاری کرده که قیدشو بزن اگه میتونس بار اول درست می کرد . ولی اگه جزیی هس با خودش انجام بده. ولی میگی کجی داری یه کم ریسکیه. باز تابه تابه تایی فک کنم زیاد براشون سخت نیس
ترمیم با دکتر سامی
آخه دکترا به آدم اطمینان میدن بعد خراب کاری می کنن دیگه اگه بگن امیدوار نباش که اصلا نمی شه توقعی داشت.آره هزینه ترمیم زیاد هست ولی خدای نکرده یه عمل مجدد و خراب کاریهای تازه خیلی بده.اینجا بچه ها تجربیات بدی دارن از این قضیه.من در مورد محبی چیزی نمی دونم . انشالا که خیر پیش بیاد برات
ترمیم با دکتر سامی
سلام .وقت همگی بخیر بچه ها لطفا اگه کسی در مورد آندوسکوپی بینی اطلاعات داره کمکم کنه 1.5 سال پیش با محبی عمل کردم.یکی از سوراخای بینیم گاهی وقتا کیپ میشه و اذیت میکنه.اون اوایل دکتر گفت شاید شاخکت بزرگه.ولی میترسم تشخیصش اشتباه باشه و المی برم شاخک بینیمم دستکاری کنه و خدای نکرده بدتر شه تنفسم
بله مریمی جان خوندم پستشونو.اما من لطلاعات بیشتری میخوام.در مورد هزینش و اینکه کلا چطوری انجام میشه و بیهوشی داره یا نه و اینکه چقدر قابل اعتماده و تا چه حد قابلیت تشخیص صحیح مشکل رو داره و ...
احمد جان من با بشارتی عمل کردم ) احمد ی بار بشارتی ب یکی از مریضای آقا گفت آقای میر حسینی نوبت شماست برای تعویض چسب ، من فکر کردم شمایید ، گفتم اااا میر حسین یواشکی ترمیم کرده ! بعد رفتم با اون آقا صحبت کردم ولی دیدم اسمش چیز دیگه ای بود ، نمیدونم چرا اشتباه شنیدم اسمشو ، [طsmiley]s/sm09.gif' />
مریمی جون من هم بعد از عمل دومم خیلی عجیب و غریب اصلا کبودی نداشتم با اینکه دکتر تیغه بینی ام را هم باریکتر و هم فرمدارتر کرده ورم هم چشمام و اطرافش اصلا ورم نکرد ولی لپهام و دورلبم به شدت ورم کرده بود و هنوز هم من نمی تونم لب بالام را درست تکون بدم ولی به خاطر اینکه چشمهام ورم نکرده بود همه فکر می کردند صورتم هم ورم نداره حالا بر عکس عمل اولم وحشتناک شده بودم از شدت کبودی و ورم چشمام که باز نمی شد و سیاه شده بود اطرافش از کبودی تو چشمام هم خونریزی کرده بود و یه طرف یه چشمم هم سفیدیش از خونریزی سیاه شده بود دقیقا شکل خون آشام ها شده بودم
مریم مامان دینا جان من از عمل مجدد با دکتر اول اصلا تجربه خوبی ندارم و به شدت پشیمونم من رفتم که مثلا بینی ام را جمع و جور تر کنه بینی من هر مشکلی داشت قبل از عمل دوم صاف و قرینه بود که تو عمل دوم عملا منهدم شد سوراخهای بینی ام به شدت لنگه به لنگه و کوچیک بزرگ و بالا پایین شد نوک بینی ام به یه سمت متمایل شد تیغه بینی ام از داخل کج شد و دو تا خط هم از پایین اونجایی که کلوملا به پره ها وصل میشه افتاد الان هم همه اش غصه این را می خورم که کاش اون عمل دوم را انجام نداده بودم چون تمام اشکالایی که الان بینی ام بعد از ترمیم داره و کم شده ولی از بین نرفته همون گندهایی هست که دکتر اولیم تو عمل دوم زد به بینی ام