2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام لی لی بیت عزیز مرسی که جواب ایمیلم رو دادی.والانم اینجا اسپم گذاشتی.خوش اومدی خواهرم
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد. عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد
لی لی رسیدن بخیر. تنفست چطوره؟
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد. عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد
یاس کوچک عزیز شما اگه اشتباه نکرده باشم با علامه ترمیم کرده بودی؟اوضاع تنفست چطوره؟
من امروز رفتم مطب حمید رضا کریمی تو پاسداران اینم شرح مطب گردیم میگن ترمیم هم میکنه بینی هاش بد نبودن فقط نوک بعضیها رو کمی تیز در آورده بود بینی دوتا از منشیهاش خوب بود و قرینه ولی یکیشون سوراخاش کمی تابه تا از بین مریضاشم دوتا باچسب بود که معلوم بود خوب شدن سرشونم تیز نبود از زیر هم قرینه بودن ولی دوتای دیگه هم تیز بودن هم از زیر قرینه نبودن ولی جای بخیشون اصلا نمونده بود گوش و حلق و بینی هم هست
بچه ها چرا نمیاین شرح مطب گردی بزارین ما بچه های شهرستانی خیلی بدردمون میخوره این راهنماییها.من خودم تا حالا به امید این تاپیک این دوره سختو تحمل کردم چرا دیگه فعالیت نمیکنین؟
خوب منم یکم مطب گردی کردم که بهتون میگم شما هم لطفا نظرتون رو بدید حتی اگه مخالف یا موافقید ، خوب تو این 3 هفته اول مطب ح ق گ ذ ا ر رفتم که گفت 15 ت و روش بسته عمل میکنه و دوستم هم با این دکتر عمل کرده بینیش گوشتی بود اما خط بخیه هاش که از پره هاش باز شده بود معلوم بود(البته 6 ماهه که عمل کرده) البته اون عمل اولی بود اما من ترمیمی که گفت وقتاشو طوری تنظیم میکنه که نمونه عمل هاشو کسی نبینه که من خوشم نیومد از این کارش . بعد مطب م ن اف ی 2 بار رفتم به نظرم عمل اولیاش بد نبودن اخه همه تو چسب بودن و نمیشه دقیق نظر داد همشون هم راضی بودن که نمیشه به این زودی قضاوت کرد 2 تا هم عمل چندمی دیدم که قبل شون واقعا بد بود بعد عمل هم که دیدم خوب بودا اما بازم کج بود یعنی میتونم بگم که این 2 نفر بعد عمل باز هم بینیشون کج (البته به سمت مخالف قبل عمل)و یکیشون یکم دست انداز بود که میگفت ورمه، نمیدونم حتی بینی یکیشون کوتاه بود و واقعا خوب نبود من نمی دونم یعنی نمیشده بهترش کرد یا نه؟ البته خودش میگفت خیلی بهتر شده چون واقعا از بینی چیزی براش نمونده بوده ،بعد خودم ویزیت شدم که بهم گفت شاید از دندت هم غضروف بگیرم که یکم ترسیدم چون بچه ها میگن خیلی سفت میشه و خوب نیست . از بینی منشیش هم خوشم نیومد در کل خوب بودا اما تو یه زاویه هایی خیلی بد بود (البته اگه واقا با م ن ا ف ی عمل کرده باشه).اهان ببخشید طولانی شد اما مطب احمدی هم رفتم پر از عملی بود که در کل خوب بود بغیر از 2 نفر که زیاد جالب نبودن (شاید بیس بینی خودشون خوب نبوده نمیدونم)اما یه اقایی بود که عمل کرده بود خوب و طبیعی بود ، خود مریضاش که خیلی راضی بودن خود دکتر هم خیلی گوگولی بود، راستی مطب همتی ف ر ا ه ا ن ی هم رفتم یکی عمل مرده اونجا بود که بد نبود اما توپ هم نبود رفتم داخل هر چی سوال میکردم با سوال جوابمو میداد و مسخرم میکرد من که اصلا از شخصیتش خوشم نیومد باورتون نمیشه هیچی از حرفاش نفهمیدم ؟ تا هم یک کلمه میگفت هی منشیش میپرید تو اتاق سوال میپرسید .