2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849528 بازدید | 9732 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آسمان جان من فعلا راضی هستم یه ایرادهایی داره که برام مهم نیست دیگه مثلا همین که دوست داشتم کلوملام بیرونتر باشه که بهم گفته بعد از یه سال بدون بیهوشی میشه درستش کرد منتهی من مشکل بینی ام چیزی بوده که تا به قول خود سجادیان یه سال نشه نمیشه اطمینان کرد که بر نمی گرده چسب زدنم هم با بقیه فرق داره روی بینی ام را باید محکم چسب بزنم و نوک بینی ام را نزنم یا خیلی شل بزنم فعلا هم بهم گفته هفته ای یه بار بیا ببینمت
مرگ بر دکتر ابطحی و همه دکترای پول پرست ! پری شبی بود که ساعت هشت و نیم رفتم نزدیک در مطب اون قصاب و کمین کردم و از مطبش که بیرون اومد مثه ی سایه شدم دنبال قصاب ! ..... می خواستم ماشینشو ببینم کجا پارک می کنه و 4 چرخو پایین بیارم اما بازم رو دست خوردم !.... دکی از مطب تا خونش 15 دقیقه پیاده روی بیشتر نداشت بهترین نقطه شهر ... 3 طبقه نوساز با 2 طبقه خالی ! .... می بینید دماغ ترکوندن چقد سود داره !
سلاااااااااااااااااام بر همه ............. بچه ها این که میگن زندگی کردن و شاد بودن بلدی می خواد و خودش هنره بی دلیل نیست ......... دوستان اینم ی کلیپ خیلی خیلی دیدنی و تاثیر گذار ..... http://www.uploadco.ir/uploads/4gwcwmzn4mmzdfnekj04.mp4
بچه ها مژی رفته مسافرت ،کجا ؟ نمیدونم ، باکی؟ بازم نمیدونم ، کی؟ اینم نمیدونم ،بی سرو صدا بدون اینکه اطلاعی بده ، این بچه ام تو زرد از آب دراومد گفته باشم ، ‏↳‏ 
مانی شما اصفهانیا تو انتقام گیریم خسیسین آ ، بابا بزن چهار ستون خونه اش رو بیار پایین ، چهار چرخ ماشین چیه برادر ؟؟
آسمان بیرنگ عزیز از لی لی بیت خبری ندارید؟
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد. عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد
راستی آسمان عزیز با کی ترمیم کردی؟مشکلات بینیت چی بود؟
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد. عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد