2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست
وقتی تنفست خوب شده مطمئنا ساختار بینی ات هم بهبود بیدا کرده من که هنوز chasb می زنم نمی دونم تا کی هم باید بزنم جون برای رفع poly beak باید جسب را طولانی مدت و محکم زد رو ناحیه posht نوک بینی و نوک بینی ر ا نباید chasb زد یا خیلی شل زد
کلا دوستان از ترمیم باید انتظار منطقی داشت بعد از معمولا دو سه عمل اون هم با دکترهایی که زدند بینی را داغون کردند انتظار بینی عالی از ترمیم داشتن غیر منطقیه صرفا به بهتر شدن امید داشته باشید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مونیکای عزیز ممنون از توجه و پاسختون .من هفته پیش توسط دکترم ویزیت شدم و عکس هم بردم ایشون دیدن ولی تو سیستم نزدن برام که طراحی کنه تا من بعد از عمل رو برای خودم تجسم کنم که ببینم چطوری میشم البته بینی من خیلی نافرم نیست فقط دوسش ندارم شما تو لیستتون از دکتر باستانی نژاد چیزی ننوشته بودید برای همین گفتم در موردش ببپرسم .البته قبلا ازشون تعریف زیاد شنیدم ولی میترسم اخه یکمی من وسواس هم دارم . خود دکتر که گفت تغیرات زیادی نمیتونه بده چون میخواد فرم طبیعی داشته باشم .برای همین بهش اعتماد کردم
فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی کافیست، من تو را به تمام نگاهش میسپارم ...
این کلانتر چه قری میاد بهش میل دادم کلی ایرادای بینیم تو عکس مشخصه میگه خوب است پیش خودش بروید اخه من اگه میخواستم پیش اون برم که به تو میل نمیدادم حداقل مینوشتی کجاهش ایرا اساسی داره ایش
3bahar جان از نظر اصولی باید کلوملا یه کم پایین تر از پره ها باشه و همینطور نوک بینی هم از نیم رخ بالاتر از کلوملا باشه اگر کلوملا از سه رخ و نیم رخ معلوم نباشه از نیم رخ پره ها مشخص تر باشه و از سه رخ هم نوک بینی مشخص تر باشه کلوملا فرورفته هست تو عکسهای سایت سجادیان اگر ببینی یه سری از عمل اولیهاش این مشکل را دارند یعنی قبل از عمل داشتند و بعد از عمل هم دارند
این را هم بگم این چیزهایی که ما می گیم را شاید یه عمل اولی اصلا متوجه نشه و عیب ندونه ماها انقدر رو بینی زوم می کنیم و کلا من خودم را می گم میریم بیرون فقط دارم بینی ها را آنالیز می کنم انقدر داخل جزئیات می شیم
این هم بگم این چند وقته من هر جا رفتم که جاهای شلوغ هم بوده مثل تیراژه و مرکز خرید ونک و اینطور جاها هر بینی عملی ای دیدم یه اشکالی داشته حالا یه کم بیشتر و کمتر کلا بینی عملی بی عیب یا حتی کم عیب خیلی کمه