2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست
بچه ها راستی یاد یه موضوعی افتادم .... رفته بودم مطب ط ... یه بابایی با ی دختری اومده بود و دختره اصراز که بینی رو عمل کنه و بابا که دخترم بخداا بینیت مشکل نداره ... بخداااا اصلا مشکل نداشت من که قوزم ندیدم و شاید گوشتی بود اونم ی خورده ... بابای دختره به پسره کناره من میگه از بینیت راضی هستی عمل کردی .. پسر به بابا اعتماد بنفس میگه ... آره دکتر کارش عالیه ! .. اما بینش چسب داشت و اصلا نمیشد قضاوت کرد .... من کنار اون پسر نشسته بودم که بابا و دختره رفت داخل اتاق دکتر ... ی دف من دیدم غرغر پسره به مادرش که پره هاش لنگه به لنگه و خلاصه مشکلاته بینی ! و اینکه خلاصه اگه این مشکلات نره دکترو فلان می کنم از این صحبتا ! .... می خواستم بگم کلا دم همه گرم !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقا مانی من تا 6ماه اول بینیم کج بود سوراخهای بینیم تا به تا بود نوکش افتضاح بود اما الان بعد از گذشت 1سال به طور معجزه تمام اون ایرادا برطرف شده خودم باورم نمیشه شاید پیشه خودت بگی پس اینجا چیکار میکنی من مشگلم الان با بینیم استخونی بودنشه دوست دارم کمی پرتر نشون بده از حالت قلمی در بیاد
سلام به همه دوستای گلم سلام مخصوص به مونیکای عزیزم که ایشالله هر جا هست سالم و تندرست باشه سلام به مژی خانوم گل گلاب خوشحال سرخوش. خخخخخخخخخخ مژی جون میدونی چه رابطه ای بین من و عسل44 هست جفتشون با دکتر رستمی عملیدیم تو ی شهر ی سلام هم خدمت داداش مانی اصفهونی زاده خسیسسسسسسسس میرزا درنهایت ابراز دلتنگی از نبود میترای عزیزم که امیدوارم روشن شه و بیاد دلمون شاد شه بوس بوس برا همه البته خانوماها
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد!!!
ممنون هستس جون سلام بهاره جون خوبم ممنون . خوب مشخصه زانوم برام مهم تره من همه ی زندگیم تفریحم شادیام همش ورزشه اگه نتونم دوباره حرفه ای کار کنم دق میکنم . من هیچوقت قیافه برام مهم نبود قبلنم گفته بودم من موقع عمل بینی به دکتر گفتم فقط بینیم صاف بشه یکمم سرش جم بشه راضیم هیچوقت توقع بالا از عمل بینیم نداشتم واسه همینم بعد عمل از اول راضی بودم سلام یاس کوچک جون نوع غیبت رو نمیدونم ولی تابستون همش تهران بودم دنبال دکتر کلی گشتم با دکترای مختلف صحبت کردم آخرم نتونستم به کسی اعتماد کنم رفتم با دکتر خودم عمل کردم سارینا جون ممنونم عزیزم

مونیکا جون، خدا رو شکر که به سلامتى عمل کردى. دکتر خودت قبلاً هم گفتم دکتر خوبیه. دیگه از این جا به بعد انشاالله با تلاش خودت زودى رو به راه مى شى و به ورزش حرفه اى بر مى گردى. بینیت هم خیلى خوب شده و تأثیر مثبتش رو صورتت خیلى زیاد.چرا راضى نباشى، عزیزم!
دختر طلا جان، به من گفت ترمیم مى کنه، اگه به حرفش گوش مى دم با دکتر دیگه نرم ترمیم و چهارسال رو صبر کنم، شاید بهتر شه. و اینم گفت ایراداى بینیم میلیمترى باید برطرف شه و کار علامه نیست. رو حرفش نمیدونم میشه حساب کردیا نه، دو تا عمل قبل رو هم فکر مى کردم میشه رو حرف دکتر حساب کرد، عمل کردم فهمیدم. نمى شد حساب کرد.