2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست
آفرین مانی.دقیقا درست میگی،به خدا من اگه تنفسم درست بشه بینیم رو بر میدارم وفرار میکنم.نمیدونم بعضی از دوستان چطوری به عمل دوم وسوم وروتوش این جور حرفا فکر میکنم.
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد. عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر بهار جان تازه عمل کنی می فهمی بینی هایی که قبلش به نظرت خوب و قشنک می اومدند جقدر عیب و ایراد دارند من بی اغراق خیلیی به ندرت بینی عملی ای دیدم که مشکل نداشته باشه ولی یه مساله ای هست اون هم تاثیر بر کلیت زیبایی صورته من بینی ام را اصلا دوست نداشتم ولی همون بینی عیب و ایراد دار هم باعث شده بود کلیت جهره ام نسبت به قبل از عمل بهتر بشه نمی دونم دلیلش جی بود کلیت بینی ام زشت تر شده بود ولی همون ٢٠ درصد کوجیکترشدنش باعث شده بود کلیت قیافه ام بهتر بشه
ساراجان، اگه زیبایى براشون مهم نبود که عمل نمى کردن، ولى مسلماً براى خانمها مهم تره، خیلیها که بینیشون بد میشه به خاطر رفتار و نگاه بقیه که الحمدالله تو ما ایرانیها مسخره کردن و آزار دادن و فضولى جزء تفریحات به حساب میاد، کارشون به عملهاى بعدى مى کشه. وگرنه قبلاً هم بینیهاى عملى پرفکت نبودن، ولى کسى زیاد گیر نمى داد، مثلاً بینى مهستى رو ببینین. ولى فکر کنم منظور مانى پشیمون شدن از ریسک عمل زیبایى تو ایران بود نه خود عمل، به نظر منم ارزش این اعصاب خردکردن هاشو نداره. مگه این که کسى واقعاً نابهنجارى داشته باشه و با اصلاح اون قیافه اش اکى بشه.اتفاقاً این دکترا بینى کم ایراد رو بدترش مى کنن!
راست میگی سارا جان؟ عجب اسمی گذاشتی... big likeeeeeeee دختر بهاااار : انگیزه همه از عمل یکی نیست من که خودم به خاطر اعتماد به نفس و احساس خودم این کارو کردم ولی بله از انتخاب اشتباهم پشیمونم.خیلیم پشیمونم.من هم اگر زمان به عقب بر میگشت بازم اینکارو میکردم چون از اول خودم با بینیم مشکل داشتم اما به قول دوستمون بیشتر تحقیق میکردم تا حال و روزم این نشه.
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
دختر طلا جان دکتر کلانتر حالا حالاها وقت عملش پر هست، اولویت هم به عملهاى ترمیمى دیگه و نابهنجارى مى ده، براى بینى هست که انقدر دیر وقت میده. من دیدم نوزاد میارن براى عمل ، فکر مى کنى اونا کى وقت عمل گرفتن؟ چند سال قبل تولد! منشیش به من گفت وقتى روزى ٢٠ تا عمل داره واسه چى دردسر ترمیم رو قبول کنه؟ ولى با این حال من با خانومش و خودش ویزیت شدم ، از اولم گفتم دو بار عمل کردم، هفت ماه بعد عمل دومم بود. آخرین بارم که رفتم، منشیش حضورى هم قبول نمى کرد وقت بده، مى گفت تا دو سال وقت دادم. اگه وقت ویزیت مى خواین، حدود اوایل بهمن پیگیر باشین.
آرمان منظور من این بود که بعد از ی سال که می ری مطب هر موقه به دکتر می گی این مشکلش پس چیه ؟ میگه ورم . تازه بعد از این همه انتظار می بینی ورمه که رفت یه طرفش فرو رفتگی پیدا میشه سرش گرد و ضایع دقیقا عین دلقکا میشه ..تازه می فهمی استخونم همچین صاف و سوهان کشیده نیست و ای بابا انگاری ی خورده کجم که هست انگاری پره هام تا به تا شده ! اه دزاز و بی حالت و فوق گوشتیم که شده و.... ممکنه بعضی از این مشکلات به مهارت دکترا بستگی داشته باشه مثلا کج نشدن سر بینی ... اما بعضیاشون به بیس بینی هم بستگی داره و دکتر هرکی باشه قابل احتناب نیست ... مثل تا به تایی پره یا فرو رفتگی یه طرف و دراز شدن کلیت بینی به خصوص بینی های گوشتی . با توجه به روش عمل بینی که همه دکترا از همون استفاده می کنن و بهترین حالتم هست یعنی باز کردن بینی از یه طرف این مشکلاتی که گفتم اگه بینی در حدی بیشتر از جزیی دستکاری بشه مثل تراش استخوون بیش از حد و برداشت غضروف غیر قابله اجتنابه و دیگه در مورد اینکه کلیت صورتم به هم می زنه مثل چشم و گونه و چونه و لب و ... اینا م ن صحبت نکنم بهتره ........ راستی در مورد اینکه دکترا خودشونو به خریت می زنن که ... از هز چی دکتر متنفرم ... بهترینشون پولو به سلامتی مراجعه کننده ترجیح میده و اصلا براش مهم نیست ...