2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست
شکلاتتتتتتتتتتتتتتتتتت زمانی رو از بابای محمدعلی بپرس
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان این تاپیک حس غریبی داره آدم تو دنیای واقعی یه عالمه بینی عملی خوشگل میبینه حسرت میخوره و حس میکنه چقدر الان که خودش عمل نکرده متفاوت و بده اینجا که میاد انگار همون دنیا رو یجوره دیگه میفهمه دردها ای کاشها حسرتها .،. من بینی قشنگی ندارم افتضاح نیست اما بزرگه بالاخره .دوست داشتم عمل کنم اما همسرم بشدت مخالفه یه مخالفت عاشقانه میگه من تو رو با همین چهره دیدم،شناختم و دوست دارم ممکنه با عمل چهره ات متفاوت بشه و من نمیخوام چهره ات تغییر کنه. اینجا رو که خوندم ته دلم لرزید اما قبول کنین این یه اپیدمی شده انگار داره به همه سرایت میکنه دیگه واقعا زیبایی انگار همین مرکزیت صورت یعنی بینی شده من شاید چهر ه ام ملاحت داشته باشه بانمک باشم اما بینیم بزرگه اینقدرم که همه دخترا دماغ عروسکی دارن من و امثال من بیشتر تو چشمیم.شاید واسه همینه که همه با تمام ریسکی که این عمل داره انجامش میدن حتی اکثر شما دوستان هم میگین اگه برگردم عقب با این دکتر عمل نمیکردم یعنی صرفا از انجام عمل پشیمون نیستین از انتخاب اشتباه پشیمونید. در هر صورت خواستم تشکر کنم بابت تاپیکتون یجور تلنگره تو این زمونه ای که زیر تیغ رفتن هم مسری شده....
یه سئوال هم داشتم انگیزه افراد از عمل های زیبایی چیه واقعا ؟واسه دل خودشه یا دیگران؟مثل عشقش دوستان فامیل؟من تهه ته دلم دوست دارم با این عمل زیباتر بشم اما وقتی نزدیکترین کسم میگه من همینطوری میخوامت کدوم ارجحیت داره؟دل من یا خواست اون؟؟؟این خودخواهیه اونه یا من؟ببخشید اگه پستم ربطی نداره بگین من پاکش کنم اما دلم میخواد بدونم شما تو همچین دوراهی گیر نکرده بودین؟
دختر بهار به حرف همسرتون گوش بده و اشتباه ما رو تکرار نکن . عمل بینی ریسکش خیلی بالاست مخصوصا با این پزشکای بی وجدانی که داریم . شما خودت تو اینترنت در مورد عمل بینی و عوارض اون تحقیق کن دستت میاد .
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
دختر بهاااار بیخیال عمل شو ... اگه می خوای همین روند زندگی رو داشته باشی ... وگرنه اگم ی درصد بینی خراب شه پشیمونی زیاد فایده نداره و اون موقه هستش که حسرت همین یینی به قول خودت بزرگ رو می خوری ..... حتی اگه بینیت بزرگه و قشنگم نباشه غیر طبیعی که نیست ... عمل بینی فقط به بینی ربطی نداره ... اگه بینیت تناسب صورتو به هم بزنه اون موقه هستش که باید تن به صد جور عمل دیگه مثل پروتز لب و چونه و گونه و هزار جور آرایش برای رفع خماری بودن حالت چشم و .... این داستانا بدی .... بینی برزگ زشت نیست ... اگم زشت باشه حداقل غیرطبیعی وحشتناک نیست ...شما برو مطب دکترا و بینی های عملی رو از نزدیک ببین ... ایرادای این بینیا توی عکس پیدا نمیشه ... سعی کن بینی بالای ی سال عمل کرده ببینی چون تا یه سال ورم داره و بعد از رفتن ورم تاره بهتر که نمیشه بدترم میشه و بینی هایی که توی مطب هستن و معولا تازه عمل شده و از زیر چسب در اومده هستن و هنوز شکل واقعی ندارن بخصوص در مورد بینی های گوشتی که اصلا دیگه دیگه.... عمل کردن توی ایران فعلا دیونگی محضه مگه اینکه بخوای ایراد جریی برطرف کنی که اونم به این دکترا نمشه اعتماد کرد چون قبل عمل به شما یه چیزی میگن و بعد عمل یه کار دیگه می کنن ... دختر بهاااار اینم آدرس وبلاگم واسه اینکه تحربه عمل خودم رو توش بنویسم ... http://abtahi.blogfa.com
بچه ها دکتر ىزادنفر اطلاعات بدىد؟
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی