2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849543 بازدید | 9732 پست
بینی من زاویه دار شده به خاطر چاله. و همون قسمت که انگشتم اوش فرو میره بشدت درد استخون دارم. Bahareجان دقیقا همینطوره دیشب مصاحبه دکتر کلانترو گوش کردم تاپیک هارو خوندم ....انقدر عصبی بودم و دمای بدنم بالا رفته بود.با گوشی ضربانمو اندازه گرفتم 135بود با دیدن عددش کلا خودمو باختم.احساس میکردم سکته میکنم.فقط سعی میکردم خودمو اروم کنم که گلاب به روتون....بعدش بهتر شدم ولی به کسی نگفتم چون همیشه میگن خودت دکترو انتخاب کردی ...در هر صورت دیشب اصلا نخوابیدم و فکر کنم بهتره چند وقتی نه به نی نی سایت بیام نه سایت دکتریو ببینمو سعی کنم مریضی اعصاب یا فشار خون نگیرم این وسطا.ولی واقعا سخته بخوام 1سال با این بینی سر کنم مخصوصا الان که کلی جشنو عکسو فامیل و دور همی هست و همش خاطره میمونه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هاکدوم دکتر سوراخاى بىنى,رو قشنگ در مىاره؟
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

بىنى من بقدرى شله هر طرف مىخابم به همون طرف متماىل مىشه.دکتر دوم برام غضروف رو نوکش گداشته اما بسىار بد.چون دکتر اول داغونشکردهبود,امىدى ندارم

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

عسل یه باز دیگه هم اینجا گفتم.دوست من مشکلی مشابه شما داشته شاید چون میگفت وقتی میخوابم پره های بینیم شله و روی هم میفته نمیتونم نفس بکشم.با بلاجی ترمبم کرد.میگه بهتر شدهو راضیه و دیگه رفته پی زندکیش..میخوای یه تحقیقی بکن
ترمیم با دکتر سامی
همون دوستم میگف که دکتر اولی براش پروتز گذاشته بوده وپروتزه به مرور شل میشده.لاجی فقط از خود بینیش هم غضروف گزفته بوده.بینی فابریکش انحراف داشته وگوشتی بوده
ترمیم با دکتر سامی
مرىم جون پروتز تو بىنى بده؟اخه اگر خوب مىشد دکتر دومم خوبمبکرد

عمل لولم سال91بودعمل دومم92.از هم تغرىبا ىکسالو ندم فاصله داش

نمىدونم چکارکنم همش مىترسم از شکست دىگه

عسل44.عزیز در موردپروتز باید بهتون بگم که بدن انسان در مقابل هر جسم خارجی از خودش مقاومت نشون میده واونو پس میزنه،پس به هیچ وجه به پروتز حتی فکرم نکن
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد. عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد
آناتومی استخوانی بینی: در بخش فوقانی بینی، جفت استخوان های بینی به استخوان پیشانی وصل شده اند. از سمت بالا و کنار، جفت استخوان های بینی به استخوان های اشکی متصل اند، از سوی پایین و جانب نیز این استخوان ها به بخش صعودی ماکسیلا(فک بالا) ملحق شده اند. از طرف بالا و پشت، تیغه استخوانی بینی مرکب است از صفحه عمودی استخوان غربالی. استخوان تیغه بینی (ومر) در پایین و پشت قرار گرفته است و بخش اندکی از مدخل چانال (Choanal) را در محل اتصال حلق و بینی تشکیل می دهد. (جزء بالائی حلق که توسط مسیربینی ادامه می یابد). کف بینی، استخوان جلوآرواره زیرین و استخوان کام را در بردارد. تیغه بینی مرکب است از غضروفی چهارگوش، استخوان وُمر(صفحه عممودی استخوان غربالی)، استخوان جلو آرواره زیرین و استخوان کامی. هریک از دیواره های جانبی بینی شامل سه جفت مخروط وارونه است که کوچک، نازک و دارای استخوان های صدف مانند هستند: (i)کونچای بالایی (ii) کونچای میانی و (iii) کونچای تحتانی. این ها چارجوب استخوانی مخروط های وارونه هستند. دراطراف مخروط های وارونه،‌دیواره میانی سینوس آرواره ای قرار دارد. در پایین مخروط ها فضای مجرا که نام آن مشابه نام مخروط هاست قرار دارد. برای مثال، مخروط فوقانی، مجرای فوقانی. سقف داخلی بینی مرکب است از صفحه افقی مشبک روزنه دار( از استخوان غربالی) که از میان آن تارهای حسی عصب بویایی (عصب جمجمه ای I ) می گذرند. نهایتاً‌پایین و پشت صفحه سوراخ دار سمت استخوانی سینوس اسفنوئید قرار دارد.
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد. عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد