2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863215 بازدید | 9716 پست
سلام آیدا جون، جواب ندادن حداقل از جواب نادرست دادن بهتره. نمونه کار کلانتر تو سایتش هست،عزیزم. نمونه هایى که من دیدم تو مطب در همون حد جمع و جور کرده بود. بسته عمل مى کنه، برش بیرونى اصلاً نداره، خیلى تمییز . کبودى تقریباً نداره. پره ها اصلاً باز نمى کنه، از تو جمع مى کنه و خیلى کم. من مى پسندم، ولى ممکنه شما دوست داشته باشى سر بینیت خیلى جمع شه و نپسندى.منم بینى شما رو ندیدم، که بتونم نظر بدم. مؤفق باشى

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

آخه یه خانومه تو مطب کلانتر دیدم از شیراز اومده بود خیلى بینیش شبیه شما بود، مى خواست وقت عمل بگیره، به نظر من بینیش خوب بود، خوشگلم بود، اونم فکر مى کرد بینى من خوبه!خخخخخ اینو گفتم بدونى نظر من و سلیقه ام ملاک تصمیم گیرى شما نمیتونه باشه. به نظر من بینیت خوبه، کلانتر هم خوب عملش مى کنه، به شرطى که خودتم کاراى کلانتر رو بپسندى.
آیدا بینیت صورتت رو زشت نکرده، چون بزرگ نیست، اگه جاى تو بودم عمل نمى کردم، به هر حال ملاک خودت هستى که چى دوست دارى. چون عمل اول هستى اصلاً ریسک نکن و خوب تحقیق کن. ان شاالله به خواستت برسى.
اقای در انتظار ی سوال داشتم ازتون.اگه متخصصای گوش و حلق بینی کنگره شرکت نمیکنن و علمشون رو ب روز نمیکنن پس چطوری میان پیوند غضروف انجام میدن؟؟؟؟ پیوند غضروف ک ی علم جدیده و حتما باید برن اونو اموزش ببینن ک بتونن انجام بدن اگرم اونا علمشون رو بروز نمیکنن پس اینو از کجا یاد گرفتن؟؟
نازنین 1
ایدا جان بینیت خیلی از بینی قبلی من بزرگتره.بینی من کاملا نوک داشت و استخونی.ولی الان فاجعه شده.قوزم نداشت.با دقت و حوصله دکترت انتخاب کن.منم میگفتم ای بابا بینی من عمل مشکلی نداره..... تو سایت دکتر سجادیان.یحیوی بینی مثل شما خیلی دیدم که خوب شده.تو تاپیک حراحی 3 هم ص1275 عکس بینی خانمی هست که خوب شده که من همش با افتضاح دکترم فکر میکنم قرون وسطی عمل کردم و با دهن باز میگم چطوری بینیاشون فرم گرفته.پس بهتر مطب گردیو شروع کنی.دیر عمل کردن بهتر از فاجعه عمل کردنو غصه خوردنه.من هی میگم کاش دیرتر عمل میکردم
http://upload7.ir/imgs/2014-09/96053200786452561346.png عکسای جدیده اقای دکتره مثل من تیغه بینیش فرو رفته.کناره ها که به صورت وصل شده صاف نشده.اطراف بینیم انقدر ورم کرده که زیر چشم راستم چاه شده..... گردی سر بینیمم همینجوره یهو 1گردی شده البته خیلی بزرگتر