سروش جان یه لینکی گذاشته بودی فکر کنم شما نمیدونم تو این تاپیک بود یا تاپیک جراحی 3، مصاحبه با دکتر عبدالجلیل کلانتر هرمزی، برنامه مثلث شیشه ای رشید پورقسمت 8،
http://farsvideo.com/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%85%D8%AB%D9%84%D8%AB-%D8%B4%DB%8C%D8%B4%D9%87-%D8%A7%DB%8C/ که ای کاش قبل از اینکه عمل کنم دیده بودم اینو و اینکه جواب خیلی از سوال ها و ابهامات دوستان رو خواهد داد! خانوم سارا : یادتونه قبلا گفته بودم تو ایران هر پزشکی میتونه هر نوع اقدام پزشکی انجام بده تا زمانی که مشکلی ایجاد نکنه و شاکی خصوصی نداشته باشه؟ مثلا یه پزشک عمومی هم میتونه جراحی بینی انجام بده تا زمانی که شاکی خصوصی نداشته باشه و وقتی داشت و جرمش مسجل شد پروانه ی طبابتش باطل میشه؟! و شما فرمودین نه و اصلا و ابدا اینجوری نیست و مگه میشه و ...؟ ازتون دعوت میکنم این مصاحبه رو دانلود کنید و ببینید که میشه! سروش : بله، متاسفانه دقیقا همینطوره و خیلی از گوش و حلق و بینی ها همون دوره ی مربوط به زیبایی رو هم نمیگذرونن و همینجوری و با همون مدرک تخصص بیماری های گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن انواع عمل های زیبایی رو انجام میدن، تو همین مصاحبه آقای دکتر نقیب زاده میاد رو خط و میگه متخصصای ما حتی لازم نیست اون دوره رو هم بگذرونن و همینجوری بلدن و میتونن با همون مدرک تخصص بیماری های گوش و حلق و بینی هم جراحی بینی انجام بدن! بدون اینکه کوچیکترین دیدی از زیبایی شناسی و استاندارد های بینی و تناسبش با سایر اجزای صورت داشته باشن ( جمله ی آخر مال منه)، همینه که اینجوری مثل آب خوردن گند میزنن به بینی و چهره و جوونی مردم. دوره های آموزشی هم تو ایران نیست و باید برن خارج بگذرونن و طول هر دوره ی اون حداقل 2 ساله ظاهرا ! مثلا 2 سال برای پلک، 2 سال برای لب، 2 سال برای گونه و... من نمیدونم این گوش و حلق و بینی ها کی همه ی این 2 سال ها رو گذروندن که ما خبر نداریم و خیلی هاشون بدون ححتی گذروندن یک 2 سال همه ی این عمل ها رو هم انجام میدن.