2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863280 بازدید | 9716 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باران جون، من هنوزم منتظرم بینیت دست از لج بازى برداره و تغییرات مثبتشو نشون بده. به نظر من که از قبلش بهتر شده و صورتت رو کم سن تر کرده. قبول دارم تغییراتش خیلى زیاد نیست. ولى به نظر من جاى شکر داره که طبیعیه و به صورتت میاد و با توجه به گوشتى بودنش دکى خرابش نکرده. هر کى هم حرف ... بهت زد بگو خودم طبیعى دوست دارم. منم از بینیم راضى نیستم ولى بهش گیر نمى دم. ته دلم دوست دارم یه روزى ترمیم کنم ولى اصلاً ذهنم رو گرفتار نمى کنم. هر وقت پیش آید خوش آید.اگرم نشد، بازم اشکال نداره، من عاشق سفرم. با پولهاتون از زندگیتون لذت ببرین. این بینى رو هم در کنارش دوست بدارین. به نظر من اگه آدم خودش و جسمش رو دوست نداشته باشه، هیچ وقت نمیتونه بهترش کنه و هر کارى کنه بدتر میشن.
عسل جان، دوستان سعى کردن کمکت کنن، منم کار بیشترى ازم بر نمیاد، برات دعا مى کنم و مطمئناً مشکلت چاره داره، صبور باش و به خدا اعتماد داشته باش، دیدم که بهت مى گم. یاد سارا الیزا افتادم ، اگه هستى اظهار وجود کن دوستم فرن جان یه بار فکر کنم بینیت رو دیدم، تعجب کردم از کار دکترت، ولى ترمیم بینیت کار سختى نیست، تحقیق کن و روزگارت رو بى خودى تلخ نکن، همه چیز که دماغ نیست که مى گى بینى اونها از تو بهتره!
اقا این مامان من خبرکزاریه من فامیلهای بابام را فقط تو عروسی ها و عزاها می بینم امروز خونه مامانم تلفن جواب دادم عروس عمه ام posht خط بود به من میکه بینی ات جطوره؟ خوب شده ؟ یعنی می خواستم خودم را از دست مامانم دار بزنم
خخخخ یاس جون من هر روز با این بسره تو خیابونها ولم محله ای که الان زندکی می کنیم محل زندکیم از ٦ سالکیم بوده اومدیم اینجا که به مامانم نزدیک باشیم ٢٠سال هیجکس من را نمی شناخت الان همه به عنوان ننه سامیار می شناسنم صبح که جشماش را باز می کنه اولین جمله اش جای سلام اینه که مامان امروز کجا بریم؟
یاس کوچک دقت کردی وسط حرف های ارامش دهنده 1تیکه هم وحشتناک شکننده میگی؟ تعجب کردم بینیتو خراب کرده میدونم اما وقتی کسی میگه انگار چاقو تو قلبم فرو میره.چون هی خودمو گول میزنم که نه اشتباه میبینی خوبه.بله دیگه بینیاشون انقدر کوچیکه هی نگاه میکنن.شاید اگه عمل نمیکردم ذوم کمتر بود.الان میگن با عمل این شد
فرن جان، میدونم اگه بگم بینیت عالیه، باور نمى کنى، من کاراى دکترت رو دیدم، مثل این نبودن، و این باعث تعجب من شد.ولى ایرادش فاجعه نیست که درست نشه، من آدم رکى هستم، خودم از دلدارى الکى اصلاً خوشم نمیاد. ولى اینم که بینیت درست میشه و اتفاقاً اگه انتخابت درست باشه از اون ترمیمهاى خوب میشه مطمئنم، چون مدل بینیت خوبه.
دکتر یحیوی و سجادیان چقدر قشنگ تیغه بینی رو صاف میکنن و برجسته.مخصوصا برای بینی های پخشو پهن.دوستان با تجربه1لیست بزارید از دکترای خوب من یواشکی بدم مطب گردی.اقامون گفته عمل بی عمل.فقط برم ببینم چندتا اشکال دیگه از بینیم میشه درورد
فرن جان، سارا هم از اینکه صفوى بینى من رو کج کرده بود متعجب شده بود، ببین شانسیه، اگه مى خواى درست انتخاب کنى بذار بگذره، اگه عملت بازه، حتى چند سال بعد وقتى مثل الان حساس و ناراحت نبودى ترمیم کن. اکثر بچه هاى اینجا هم که ترمیمشون خوب درنیومد مثل من عجله کردن براى ترمیم.
یاس جان ترمیم کردی؟ من فکر کردم قصد عمل 2 رو داری.ای بابا نهههه خیلی زوره بار 2کج بشه.زودتر از 1سال که بهتره ترمیم نکرد.چون پوستی که هنوز خوب نچسبیده 2باره جدا بشه خوب نمیخوابه روی بینی.نمیدونم چی بگم.اگه با دکترای معروفتر عمل میکردم شاید احتمال خراب شدن کمتر بود.اینجا عضو بودم اما گیج شده بودم خیلی با دقت نخوندم.
لینک ویدیویی مصاحبه کلانتر هرمزی دربرنامه مثلث شیشه ای(زمان یک ساعت): http://farsvideo.com/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%85%D8%AB%D9%84%D8%AB-%D8%B4%DB%8C%D8%B4%D9%87-%D8%A7%DB%8C/
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب