2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863280 بازدید | 9716 پست
مهرسا و هاچ عزیز اگه از این پزشکایی که نام بردید واسه ترمیم سوال کردید که به هیچ معروف نیستن.واگرم عمل اولی هستید و این عزیزان پزشکان گوش حلق بینی (ENT)هستن به هیچ وجه پیشنهاد نمیشن.این نظر شخصیه منه
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد. عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سارا جون دکتر کامیابی چطور؟. راستی دوستای خوب ترمیمی من یه کار ترمیمی از سامی دیدم افتضاح روی پره ها فرورفتگی داشت تیغه هم مواج بود.این خانوم عمل اولشوم تبریز بود
مهرسا هم خدایی داره
مهرسا جان در مورد دکتر کامیابی یه خانمی تو تابیک جراحی بینی ٢.٥ باهاش عمل کرده بود عمل اول که خیلی ناراضی بود البته عمل اول بود  راستش زیاد ازش نمی دونم ولی مثل اینکه ریسکش زیاده
من پارسال پیش زجاجی عمل کردم. 5 تومن. طبیعی عمل میکنه طوری که کسی متوجه نمیشه بینیت عملیه. ولی من از جلوی بینی ام راضی نیستم. احساس میکنم افتادگی پیدا کرده. وقتی چسب میزنم خوبه ها .جمع میشه.ولی وقتی بازش میکنم دوباره مثل قبل میشه.
* اهدا سلول های بنیادی * http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1170335&postID=46072583
من حتما میخواستم پیش دکتری عمل کنم که هم پلاستیک باشه و گوش و حلق و بینی. ولی مامانم مجبورم کرد برم پیش این. از نظر تنفسی خیلی خوبه ولی خب زیبایش عالی نیست بدم نیست.به پولش نمی ارزه. من زیبایی برام مهمتر بود.
* اهدا سلول های بنیادی * http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1170335&postID=46072583
مهرسا جان بینیت خیلی خوبه. خواهشا عمل نکن عزیز
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
والا چی بگم.تو عکس معلومه یه کم ولی بد نیس.اگه خیلی و اعصابته عمل کن واگرنه کع ایراد خاصی نداره.من فقط در مورد میلانی مبدونم کع چند نفرو دیدم و خوب بودن.هزینع جدود 4هس.راستی اون خانمی که از سامی دیدی عمب اولض چطور بوده?سامی تیغه آشو خراب کرده بود?
ترمیم با دکتر سامی