2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863178 بازدید | 9716 پست
بچه ها شماره مطب امىرسجادىانو دارىد؟
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آسمان من همین قبل از عملم پسرم زد ال ای دی مون را ترکوند یه لحظه حواسم نبود اسپری شیشه شور دم دستش بود زد رو ال ای دی روشن هم بود ترکید صفحه اش اول خط خطی شد بعد هم سیاه شد رفت رفتیم یکی دیگه خریدیم من هم خیلی دلم تغییر دکور می خواد ولی فعلا با خرجهایی که مادر و پسر رو دست ددیمون گذاشتیم و ادامه دارد فعلا در این مورد لالمونی گرفتم
گناه داره آخه بچه ها من با منشی برزنجی صحبت کردم و گفتم که یه ماهه ترمیم کردم گفت صبر کنید برای تزریق ژل تا سه ماه چون لب و پشت لب ورم داره چی کار کنم صبر کنم آیا؟ نمی دونم چه مرضی هست که دچارش شدم می خوام زودتر بزنم تموم شه بره
این می گه چند ماه ماندگاری داره از اونور سجادیان برای مریضهای خودش اگر بخوان همزمان با عمل بینی تو اتاق عمل می زنه من بهش گفتم گفت همون موقع می گفتی برات انجام می دادم سرپایی انجام نمی دم بهش گفتم خب دکتر تا دماغ ورمش بره و شکل دماغ شه تاثیر ژل هم میره که گفت کی گفته تاثیرش تا دوسال میمونه بالاخره چند ماه می مونه یا دو سال من قاطی کردم
ساىت امىرسجادىان اصلا باز نمىشه

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

بچه ها من خىلى نا امىدم ارتفاع بىنىم اصلا وجود نداره خىلى ترسناکه تابحال اىن شکلى ندىده بودم

بىش از حد گذشته من تو عمرم اىنطورى ندىدم عکس مىگىرم صاف رو صورتمه ابروهام اومده پاىىن هىچ دکترى بهم امىد نداد تازه نگفتم دوبار عمل شدم گفتم ى بار.من دوبار عمل شدم .اىنقد نا امىدم از عمل دومم ىکسال گذشت من هر روز از خدا طلب مرگ مىکنم نمىتونم باور کنم اىن شدم