2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863173 بازدید | 9716 پست
Parde های جهازم را هم مامانم از مولوی خریده بود اونموقعها سرکار می رفتم خودش رفت خرید هنوز حریرش را دارم استفاده می کنم خیلی خوشکل و جنسش هم عالیه ولی میکن بد می دوزند و اینها
اسمان جان من غلط بکنم از این کارها بکنم با این مادرشوهری که من دارم احساس می کنه pesar هاش بادشاهند خودش هم ملکه مادره ماها رو ( منظورم من و جاریهامه) از کوجه جمع کردند و اصلا در شان شازده هاش نیستیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سارا جون، این خواهرزاده منم بینیش بد نیست ولى خودش حساسه، به همه چى ، ورزش میکنه حسابى ، هیکل ورزشکارى، همین اخلاقاش مارو نگران مى کنه. به برادرشوهرت بگو به هیچ کس نگه، مردا از ازنها رازدارترن
تا من اومدم همه رفتن. خیلی خوب باشه. منم رفتم. نگید چرا نمیای ها/؟ نگید مژی کجایی ها؟ دیگه پشت گوشتونو ببینید منو ببینید.............. قهر قهر قهر تا روز قیامت......................... فقط اینو بگم احتمالا من و سارا جاری هستیم خودمون خبر نداشتیم......
آسمان بیرنگ مگه عمل ترمیمو انجام دادی؟ من فکر کردم فعلا فروغ، سارا، مریمم عمل کردند؟؟ وای آسمان جان چی بگم.معلوم نیست.پدر نامزد عزیز 1کارایی داره میکنه سرمون سوت میکشه.ماشینو با اون قیمت نابود کرده... بینی منم که فعلا توپ قلقلیه. پارچه های اطلس پود خیلی شیکه.البته اگه میخوای هزینه زیادی خرج کنی.چون اجازه نمیده فقط پارچرو بخری باید همونجا سفارش دوخت بدی
دوستان بارها از من خواسته بودن که نحوه ی بازکردن تیغه ی باریک شده رو توضیح بدم: این عمل توسط پیوند قضروف انجام میشود که برای باز کردن دریچه ی داخلی یا همون(Internal nasal valve stenosis) باگذاشن قضروف اسپریدرگرافت که هم میتونه از دنده برداشته بشه هم گوش انجام میشود.خط سبز موجود در عکس قضروف اسپریدرگرافت میباشد.http://www.axgig.com/images/18341327564960608205.jpg
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد. عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد
بچه ها برادرشوهر اومد اول که به روی خودش نیاورد بعد از یه ساعت پرسید راستی چسب برای چی زدی من هم گفتم همینطوری تزریق کردم تو دماغم چسب زدم فرم بگیره اون هم گوشهاش دراز شد فقط گفت چقدر لاغر شدی حالا نمی دونم برگرده چی تحویل خانم والده هاش میده مهم اینه که من اصلا به روم نخواهم اورد و حتی تو چشمام هم نگاه کنند و بگن عمل کردی می زنم زیرش برن پشت سرم هر چی دوست دارند بگن