2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863146 بازدید | 9716 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

آریایی جان مطمانم هم قیمت پارسالش یادمه که مادر دختر تپله گفت هم امسال.پارسال یادمه داداشم همراهم بود اونم یادشه.سامی پارسال 4500_5میگرفت.1خانمی تو اینستاگرام دیدم عمل کرده بود گفت و 1دختری تو یه سایتی که مثل اینجا بحث بینی بود
3روز چسب نزدم چون خونه بودم انگار خدا بخواد یکمی ورمش کم شده!!! ولی عکسای جدید اقای دکتر عزیز تو سایتش گذاشته که افتضاحه.1اقایی بینیش با تریلی تصادف میکرد بهتر میشد.یا 1خانمی فقط کافی بود از اطراف بینیش تراشیده بشه.یکی مثل من از روبرو فرو رفتی بالای نوک بینیش معلومه.اینهارو دیدم کلا له له شدم به قول اقای همساده.مطمانم ورمو توپ قلقلی سر بینیم کم نمیشه چون سفته سفته.بخدا عمل شانسه.خواهر 1خانمی رو دیدم که وصف خساستو شنیده بودم.ماهی 7میلیون حقوقشه گویا آب از دستش نمیچکه.بینیشو دیدم دهنم باز بود 40سالگی )پارسال( عمل کرده بوده میگفتن اما من تا الان از نزدیک ندیده بودمش.با 1دکتر که اسمشو نمیگم.نشنیدیم تاحالا.خود خانمه میگفت 2ت هزینم شد !!! تهران!!! بعد عمل رفته تو کما 1روز!! داشته میمرده.بینی قبل عمل دقیقا عین 5 بود پایینش با پره های فوق العاده بزرگ! الان ماه شده بود.میگن عمل شانسه اینه.
سلام آسمان جان، من شنیدم عبدل آباد پارچه پرده اى داره زیر نصف قیمت مغازه ها،همون جا هم میدوزن برات، فقط دوره و آدرس دقیق نمیدونم! خواهرزاده ام ، پسره، مثل این در انتظار خودمون مهندسه، حساس و... ، فکر کنم هم سن هم هستن، امروز با یزدانفر عمل کرد، خواهرم میگه دعا کنید به دلش بشینه وگرنه مارو بدبخت مى کنه ، دوباره راه میوفته عمل کنه. منم یاد در انتظار خودمون افتادم، بچه ها دعا کنید براش.
یزدانفر بهش قول بینى طبیعى داده، تامپونم نداره. بقیه اش هم معلوم نیست، این خواهرزاده ما هم خیلى باهوشه ، هم حساس، هم حرف حرف خودشه. پذیرش گرفته بره اون ور براى دکترا، همه کاراشم کرده، مى ترسم به روز ما دچار شه، دعا کنید عاقبت به خیر شه بره دنبال زندگیش، بچه گناه داره
یاس جان یزدانفر کارش خوبه نکران نباشید ولی به نظر من عمل کردن مردها خیلی کار ریسکی ای هست تا مجبور نباشند نباید عمل کنند بعد هم مرد نباید قیافه داشته باشه که باید جنم داشته باشه البته من خرم از pol کذشته دارم سخنرانی می کنم ولی یه سری مردها قیافه ندارند ولی خیلی جذابند نمی دونم رمز موفقیتشون جیه دیدم که میکم
یه ساعت بیش خبر رسیده یه عدد برادرشوهر که همسن خودمه و مجرده داره میاد تهران خونه ما مثلا من می خواستم قوم الظالمین نفهمند من عمل کردم حالا این را کجای دلم بزارم اصلااااااا هم حوصله مهمون ندارم 
مرسى از دلگرمیتون. آسمان عبدل آباد تا حالا خودم نرفتم، ولى خونه یکى از آشناهامون پرده هاش شیک بود، خیلى هم ارزون خریده بود، پرسیدم گفت عبدل آباد. پرده هاى خودمو از سهروردى خریدم، اصلاً راضى نیستم، هم تنوعشون کمه، هم از خودشون به کارت اضافه و کم مى کنن. تو شریعتى و ولیعصر پرده خوشگل زیاد دیدم.