2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863146 بازدید | 9716 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آیا همچنان راضی هستی؟مر مر 63 جان بیا بگو !خواهشا
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
آقا مانی واقعا اشک تو چشمش جمع شد . دکتر نامرد من به جای اظهار تاسف وقتی عکس قبل عملم بهش نشون دادم گفتم من این شکلی بودم این شکلیم کردی میخندید مردک . هیچ وقت اون خندش از ذهن پاک نمیشه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
هستس عزیز چه کمکی از من ساختست
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد. عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد
شما گفتین دکترای ent برای ترمیم مناسب نیستن . یزدانفرم ent هست
خواهر گلم من هیچ دکتری رو به هیچ یک از بچه های تاپیک معرفی نمیکنم چون خیلی داشتیم که دوستان از یک دکتر خدا ساختن وبعدش همون دکتر زده 10نفر دیگه رو ناقص کرده،تنها راهنمایی که به عنوان برادر به شما میکنم اینه: اعضای هیئت مدیره انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران،یه نیم نگاهی به این لیست بنداز،بعدشم به گفتگوی من با در انتظار لطف خدا تو صفحه ی 122تاپیک توجه کن همه چیز دستت میاد.در پایان گول کسانی که بهت دکتر معرفی میکنن تو این تاپیک نخور،انسان از یک سوراخ نباید دو بار گزیده بشه.
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد. عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد
احمد آقا مطب جواد امیری زاد هم رفتی ؟ الان تو لیست انجم نگاه کردم ایشون دبیر انجمن و آقای منافی نایب رییس انجمن هستن
اسمان جان من لبهام درشته یعنی کم نیست اصلا خیلی ها الانش هم فکر می کنند بروتز کردم یا gel زدم من صرفا برای زیبایی بیشتر میخوام gel بزنم نه برای بزرک کردن فقط هم خط لب بالام را و برای اینکه فاصله لب و بینی ام کمتر به نظر بیاد همه فکر می کنند gel فقط برای بزرک کردنه و به درد کسایی می خوره که لبهای نازک دارند منتهی من هر کس دیدم خیلی خوشکل شده خودش لب داشته و با gel صرفا مدل داده به لبش برزنجی هم کلا خیلی طبیعی کاره و به درد کسایی مثل من می خوره
هستس جان راستش من اکر قرار به این بود که از دنده ام غضروف بکیرند همسرم اصلا نمیزاشت عمل کنم و بینی ام هم صرفا ایرادهای ساختاری داشت ولی راستش اکر قرار بود که بیوند از دنده و اینها داشته باشم ترجیحم به جراح بلاستیک بود