2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863146 بازدید | 9716 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

آریایی صرفا نه بخاطر پول قرص گرون.1عالمه قرص داد بنده خدا جوشاش نرفت.ولی اون دکتر خوبش کرد.الان 6ماهم هست جوشی نزده.اره منم گفتم تو عکسای تزریقی که باریک بین نشون داد همرو نپسندیدم .چون سلیقه ای هست.خیلی ها مقدار زیاری ژل میخوان.بله منشیش خیلی کم و فقط لب بالارو زده بود.برجسته بود و طبیعی.اونموقع گفتم اول عمل بینی بعد ژل.الان میگم اول به فرم مورد نظر بینیم برسم بعد.دیگه طاقت عذا داری 1جای دیگمو ندارم.اخه بعضی ها لبشون چند تیکه میشه و اطراف لبشون پایین میاد وسط بالاتره!!!!
هستس قیصری 40ت ویزیت میگیره؟ 1طبقه به عباسی فاصله داره.از روز اول تحقیق من همش بینی های گوشی رو پایین مطب میدیدم که میومدن پیش قیصری.1دختری 18سالش بود به عمرم اونجوری بینی گوشتی ندیده بودم....نمیدونم چرا از رفتن به مطب قیصری منصرف شدم کلا نرفتم.تا این اواخر 1خانمی رو دیدم گفت ترمیمی هستم 12ت عملم شد.چادری شدید مذهبیم بود
فرن جان با قیصری ترمیم کرده بود؟ میشه بیشتر بگی؟ اتفاقا مطب عباسی دیدم یاد شما افتادم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
نه عزیز نرفتم , سجادیان پیوند غضروف انجام میده؟
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
فرن جان مطمئنی اون خانم با قیصری ترمیم کرده بود 12 ت هزینه عملش شده بود قیصری 2 سال پیش عمل اول 15 ت میگرفت ترمیم که دیگه جای خود داره شاید از عمل اول هم بیشتر بگیره کلا روزی یک یا دو تا عمل بیشتر نمیکنه من یک اقا رو دیدم که با قیصری عمل کرد عمل اول خیلی خوب شد بینیش گوشتی بود

باشه عزیز, اریایی جان ترمیمی به یکی از بچه ها چند ماه پیش گفت ۲۰, این دفعه بهش گفت ۲۵
۱سوال , بعد از پیوند غضروف میشه رفت باشگاه بدنسازی ؟من خیلی ناراحتم فکر میکنم دیگه نمیتونم ورزش کنم چون ممکن غضروف اب بشه
هستس جون قیصری ملتجی شیروانی منافی رنج قیمتشون بالاس خود قیصری تو مشاوره هاش به بعضیا گفته من دکتر پولدارام هر چند که از دو سال پیش تا حالا هزینه عمل اول هم خیلی بیشتر شده مثلا سامی سال 91 4500 میگرفت پارسال به 8 9 تومن رسوند الان نمیدونم حتما بیشتر کرده برزنجی برای عمل اول 9 ت میگیره سجادیان 2 سال پیش از یکی 1700 هم گرفته بود رنج قیمتش 2500 3 بود الان 4500 5 میگیره همین که مشهور میشن قیمتاشونو بالا میبرن منافی هم ترمیماشو 20 میگیره ولی 25 دیگه واقعا زیاده انصاف نیست خدایی