2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863146 بازدید | 9716 پست
آریایى جون، من موهام خیلى نرم و نازکه، بهم محلول گیاهى ایرانى داد، بد نبود ولى کلاً جنس موهام همینه دیگه، ولى یه خانومه مى گفت براى همسرش خوب بوده، من نمیدونم. آخه ریزش مو به خیلى چیزها بستگى داره، براى من مى خواست هورمون بده، که من نمیتونم هورمون مصرف کنم .به خاطر سابقه ژنتیکى کنسر تو بستگان درجه یک.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یاس جون منم موهام خیلی نرم و نازکه اصلا ضخامت نداره قسمت شقیقه خیلی کم پشت شده حجم پشت موهام خوبه ولی جلوی موهام کم من الان اولویت برام پی ار پی شده به نظرم اون واجبتر از تزریق هست حالا شاید بعدا تزریق کردم

آریایی جان بله دکتر پوست.من چند سال پیش میرفتم پیشش.میکرودرم.مامانم هم تزریق خط اخم.ما دخترا که دیدید مامانامونو چه جاهایی میبریم:Dخیلی معروف شده همش تو تلویزیون میاد و کتاب نوشته و همش خارج از کشور میره وقتاش برای 3ماه بعده.سعادت اباد 1کی ازمطب هاشه تا 2شب کار میکنه.خیلی هم برای تزریق ژل و چربی میان.این موردش خوبه.دیگه خیلی تو کار زیبایی رفته غرق شده .دوست من صورتش پر از جوش بود انقدر به بنده خدا قرصای گرونو خارجی داد اثر نکرد.دکتر فطین خیلی هم پیر هست همرو اونجا میفرستم.جوش های خیلی بد دوست منو اون درمان کرد ولی اصلا در مورد کار ژلو تزریق ازش نمیدونم ونپرسیدم.
آریایی حان والا خیلی وقته مطب باریک بین نمیرم.بخاطر معطلی های تو مطبش.اونموقع 2ماه کانادا میرفت.حتما دیگه کلا اونوری شده.اما 1دختری رو دیدم اونجا مرتب پی ار پی انجام داده بود اصلا هم تاثیر نداشت!!
تزریق خیلی دوست دارم.منشی باریک بین خیلی خوب شده بود چون کم زده بود وگرنه عکس نشونم داد از همه ی اونهایی تزریق داشتن.زیادیش خیلی بد فرم بود.ا ما با این بینی داغون خیلی بد میشم.میترسم به غصه هام اضافه بشه
فرن جون باریک بین قرصای گرون و خارجی داده؟ این دکترایی که مشهور میشن تا 2شب مریض میبینن وقت برای مریضاشون نمیذارن و میخوان از سر واکنن اخه مگه یک ادم چقدر توان داره 20 ساعت کار کنه هیئت علمی دانشگاه مطب کنفرانس و ... پی ار پی که مشخص نیست جواب بده چقدر بعضی از این ارایشگاهها پول میگیرن الکی تبلیغ کنن جوری میگن که ادم فکر میکنه حتما پی ار پی معجزه میکنه نیلفروش زاده تو کار کاشت مو موفق هست حالا در مورد کاشت مو میخوام تحقیق کنم من تزریق سایت برزنجی رو دیدم به نظر من خیلی طبیعی و قشنگ هست خیلی بهتر از باریک بین راستش من یک نفر دیدم تزریق چربی با باریک بین انجام داده بود حالا یادم نیست لبشو ژل زده بود یا چربی ولی خیلی طبیعی و قشنگ نبود لبش خیلی پر حجم شده بود حتما منشیش کم زده بوده من میگم شما صبر کن تکلیف بینیت روشن بشه بعد برای تزریق اقدام کن

وااااااااای ، اینجاااا چه خبرررره ؟؟ مثلا تاپیک ترمیم بینیه ، شده تزریق ژل وووو چرررربی ووو پی آرپی ووووباریک بینوووو و .... نچ نچ نچ نچ نچ همه این آتیشا از گور مژی بلند میشه ، قبلا اینجا از این خبرا نبود ااا ، ببین چ اینجا رو ب هم زده ها ؟؟مژی من اون حرفا رو نگفتم اگه میگی گفتم م خوب گفتممم
اسمان جان هنوز نتونستم تصمیم بگیرم . از قیصری یه مقدار خوشم امد به خاطر حساسیت و دقیق بودنش . فعلا برام رادیواوژی و گرافی واترز نوشت گفت با عکسهای قبل عملت همش 5 آبان برام بیار. ولی خیلی گیجم خدا خودش کمک کنه که بتونم تصمیم درستی بگیرم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
میگم حالا که دیگه همه نقره داغ شدن نمیان نتیجه ترمیم بگن، از مونیکا هم خبرى نیست، مژى هم که مسیر تاپیک رو عوض کرد، در انتظارم که دیگه روش نمیشه وسط صحبت هاى ما خانوما بیاد پست بذاره، اسم تاپیکو عوض کنیم بذاریم اسپم سرا، مریم ناقلا و باران و بقیه خاموشها که اسم نمى برم، یواشکى بیان سرک بکشن، دور هم باشیم