2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863000 بازدید | 9716 پست
خانوم اریایی : چیزی که من به خانوم مژی گفتم که اصلا و ابدا راجع به این موضوع ها و دکتر به خصوصی و نحوه ی انتخابش نبود و کلا تو یه فاز دیگه بود همونجور که گفتم که من یا ایشون باید خودمونو بیشتر مقصر بدونیم یا اون پزشک خرابکار رو. که شما یه بحث دیگه رو عنوان کردین و موضوع انتخاب پزشک رو مطرح کردین و منم یه مثال زدم و منظورم در مورد هر دکتری بود و شاید یک جلسه مشاوره با پزشک برای انتخاب اون پزشک کافی نباشه که حتما هم اینطوره ولی گاهی اوقات همون یک جلسه مشاوره با پزشک برای رد کردن و خط زدن اسم اون پزشک از لیست احتمالی میتونه کافی باشه! دوستان خیلی خلاصه و فشرده بخوام بگم باز همون جمله رو تکرار میکنم که چیزایی رو که تو مطب هر پزشکی میبینید رو جایگزین تمام تعریف و تمجید هایی کنید که از اون پزشک تو این تاپیک و محیط های مشابه شنیدیید و خوندید و بر اساس واقعیت های موجود تصمیم بگیرید.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعاً همه مى گیم باید خودمون درست تصمیم بگیریم، ولى باز نظر همدیگه رو مى پرسیم، منم از این ایمیلها زیاد داشتم. ولى نظر کسى رو نخوایم بدونیم اینجا چه کار مى کنیم؟ به قول در انتظار اینجا به این درد میخوره که پیش کى نریم ولى اونى که انتخاب میشه رو خودمون باید انتخاب کنیم، متاسفانه همه بعد عمل متوجه میشن! من به هر کى اینو مى گم منتظره یه اسم بشنوه، که مطمئن باشه!
اتفاقا منم راجع به دکتر توسلی و دکتر خاصی صحبت نکردم بحث من کلی بود یک بخش از صحبت موجی در مورد اینکه ما خودمون عقل و شعور و قدرت انتخاب داریم بود منم دست گذاشتم روی همین مساله که نباید مسخ تعریف بشیم (منظورم دکتر خاصی نبود کلی گفتم) بر فرض که با تعریف کسی رفتیم کار دکتری رو دیدیم ولی در نهایت تصمیم گیری با خودمون هست کسی ما رو مجبور نمیکنه که با دکتری عمل کنیم خیلیا از من میپرسن دکتر معرفی کن من میگم اشکالی نداره کار دکترایی که اینجا معرفی میشن رو ببینید ولی خوب چشماتونو باز کنید و خودتون با دقت کاراشونو بررسی کنید خودتون تصمیم بگیرید من نمیگم حتما با همین دکترا عمل کنید بخش دیگه ای از صحبتش در مورد مقصر بودن یا نبودن پزشکان بود که در اون مورد من با شما هم عقیده بودم که دکترای خرابکار نباید صلب مسئولیت بکنند و الکی از خودشون تعریف بکنند و ما رو به چاه بندازن و بعد بگن کی بو کی بود من نبودم دکتری که بیاد قول صد در صد بده بعد هم 50 درصد کارایی که گفته رو نتونه انجام بده قابل بخشش نیست اما اگر از اول بگه انتظاراتتون رو پایین بیارید در عمل بینی هیچ صد در صدی وجود نداره و لی من تلاشمو میکنم شما خودتون با تحقیق و تفحص به این نتیجه رسیده باشید که این دکتر برای شما مناسب هست حتی اگر بعد از عمل حالا به هر نحوی کارش ایراد پیدا کنه و خودش معذرت خواهی کنه و تلاش کنه برای برطرف کردن مشکل دیگه اونوقت دیدم نسبت بهش تغییر میکنه و نفرینش نمیکنم این دیدگاه من هست

بچه ها میگم این نازنین بلاگرفته کی؟کجا؟ باکی عمل کرد بی خبر؟ میاد اینجا دختره هیچی هم نمیگه. ازشم یه جا پرسیده شده بود با کی عمل کردی جواب نداده. عجب........................گفتیم همدیگرو به عمل با یه دکتر خاصی ترغیب نکنید اما نگفتیم دیگه تا این حد جیمزباند بازی دربیاریدکه.................. ای بابا.......................... ینی چی هی این میاد میگه عکس نمیذارم اون میاد میگه عکس نمیذارم اون یککی میاد میگه من اصلا نمیگم با کی ترمیم کردم، یکی دیگه میگه سورپرایززززززززززززززززززززززززززززززززززز: من دیشب عمل کردم.باز یکی دیگه میگه دونفر مرموزانه فردا عمل دارن. بابا کم گرفتاری و فکر و خیال داریم حالا باید شبا تا صبح کابوس ببینیم و تجسم کنیم بینی آسمون و سارا چه شکلی شده، اون دو تا مرموزا کی بودن که عمل کردن، با کی عمل کردن............................ مریم هم نمیاد تاپیک شده یه مشغولیت ذهنی دیگه واسه من که این دختر چی شده باز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم تو این 2 سال پیش 10 نفر 15 نفر رفتم حداقل و پیش بعضی هاشون چند بار، که از بین اونا اومدم و گفتم من این 3 نفر رو چه به لحاظ سن و تجربه و تعداد عمل های اول و چه به لحاظ تجربه در زمینه ی ترمیم بینی و پیوند غضروف و نمونه کارهایی که ازشون دیدم ماهر تر دیدم، و این باز صرفا برداشت من از دیدن نمونه هایی که دیدم و صحبت با اون پزشکا و شنیدن راهکاراشون در مورد بینی من بوده! باز اومدم گفتم از بین اون 230 نفر 240 نفر فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی این لیست 35 نفره باتجربه تر از بقیه به نظر میان و از بین این 35 نفر این 6 نفر 7 نفر هم میدونم که جراحی ترمیمی انجام میدن و هر دوستی خواست میتونه بره و بیاد توضیحاتش رو تاپیک بنویسه که دوستان گویا مایلند خودشون رو به همین 4 تا پزشکی که فقط خدا میدونه چه جوری اسماشون تا این حد و بیش از چیزی که حقیقتا هستند بزرگ شده! محدود کنن که خب صلاح مملکت خویش خسروان دانند و نتیجه ی این کار رو هم بارها دیدم تو این 2 سال. خلاصه اینکه من تازه با 1000 ترس و لرز اومدم تا الان یه لیست 10 نفره درست کردم و تازه گفتم من هیچ کدوم از این 10 نفر رو هم برای عمل اول و ترمیم بینی توصیه نمیکنم و نهایت توصیه و سفارش من اینه که تازه برای مطب گردی مد نظر قرار بگیرن و دوستان خودشون برن و ببینن و به جمع بندی برسن و انتخاب کنن و اینطور هم نباشه پیش اولین گزینه رفتن بگن همین از همه بهتره و دیگه نمیخواد پیش بقیه بریم و ... نه، حتما پیش چندین و چند پزشک برین و تا میتونین قبل از عمل تحقیق و بررسی کنید که بعدش خدایی نکرده پشیمونی هیچ فایده ای نداره. و بارها گفتم که تعجب میکنم چه طوری برخی از دوستان اینقدر مطمئن راجع به یه پزشک صحبت میکنن و شدیدا هم به بقیه توصیه میکنن اون پزشک رو و یک درصد فکر نمیکنن اگه خدایی نکرده اون شخص با پزشکی که من و شما رو اسمش قسم میخوریم نتیجه ی مطلوب نگیره نه جواب اون شخص رو که جواب خودمون و وجدان دردمون رو چه خواهیم داد؟!
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
انتظار خدا ببخشىد اون سه تا دکترو که از بىن چند نفر قبول دازى کىا هستن
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی